MasterChef: Απίστευτες κατηγορίες: «Είναι ψεύτης παθολογικός»
Media

MasterChef: Απίστευτες κατηγορίες: «Είναι ψεύτης παθολογικός»

MasterChef: Συνεχίστηκε και στο επεισόδιο αυτής της Παρασκευής (31/3) η ένταση μεταξύ Γιώργου και Μότο Μότο και μάλιστα μπροστά στους κριτές.

Οι παίκτες πήγαν να μάθουν τα αποτελέσματα μετά την ομαδική δοκιμασία και δεν άργησε να ξεσπάσει ένας μικρός καβγάς στο πλατό και απίστευτες ατάκες να ακούγονται on camera!

«Χαίρομαι γιατί δικαιώνομαι για αυτά που έλεγα και… Κρίμα! Απλά κάθομαι και το απολαμβάνω και είμαι μες στο γέλιο σήμερα! Γελάω ασταμάτητα», είπε αρχικά ο Μότο Μότο μιλώντας στην κάμερα.

«Γελάω γιατί τόση ώρα έχω ακούσει ότι θα μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα, το ένα και το άλλο, και ότι ήρθε ο Πορφύρης και με διόρθωσε. Είχαμε μια διαφωνία στο θέμα Γιούζου, γιατί δεν είχαμε ούτε λάιμ ούτε λεμόνι και έλεγε ότι χρειαζόταν οξύτητα η σάλτσα αυτή, η κρέμα. Εγώ του έλεγα του Πορφύρη ότι είναι Γιούζου, πάρα πολύ έντονο, "όχι, βάλε" μου έλεγε και το ίδιο μου είπε και η Μαρία. Γι’ αυτό γελάω», είπε στη συνέχεια και τον άκουσαν όλοι!

maserd.JPG

«Μότο, αυτή η σάλτσα φτιάχνεται σε πέντε λεπτά και εσύ έκανες δυο ώρες να τη φτιάξεις», τόνισε ο Γιώργος Πορφύρης μπροστά σε όλους.

«Την είχες ξεκινήσει λάθος! Κατ’ αρχήν μην τρελαίνεσαι, δεν έγινε κάτι. Ξεκίνησες από την αρχή λάθος και από εκεί και πέρα προσπαθούσαμε να τη διορθώσουμε για να φτάσει τουλάχιστον σε ένα αποτέλεσμα ικανοποιητικό».

«Η πρώτη σάλτσα που έφτιαξε ο Μότο ήταν… δεν προσδιορίζεται και δεν καταλάβαινες τι έτρωγες! Ήταν κάτι άγευστο, χωρίς οξύτητες, χωρίς γεύση. Μετά από λίγο ξαναπάω εκεί και δεν είχε κάνει τίποτα. Ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα που μου έδωσε και πριν να δοκιμάσω. Του είπα να μην ξαναβάλει Γιούζου γιατί είναι και ψευτράκος. Του είπα να βάλει ξύδι. Λέω, "άσε το Γιούζου και βάλε ξύδι". Είναι ψεύτης παθολογικός, δεν βρίσκω κάτι άλλο σε αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Δεν μπορώ όμως να τον κατηγορήσω γιατί ο καθένας ζει με αυτό το οποίο κουβαλάει», κατέληξε ο Γιώργος Πορφύρης.

Δείτε το βίντεο από το MasterChef:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved