Εύη Δρούτσα: «Με άφησε στην ίδια τάξη η Μαίρη Αρώνη, επειδή ήμουν τόσο χοντρή. Ήταν ανεπίτρεπτο»
Media

Εύη Δρούτσα: «Με άφησε στην ίδια τάξη η Μαίρη Αρώνη, επειδή ήμουν τόσο χοντρή. Ήταν ανεπίτρεπτο»

Mία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Εύη Δρούτσα στο After Dark που ήταν καλεσμένη με τον ράπερ, Bo, τον παρτενέρ της στο J2US!

Αρχικά ανέφερε η στιχουργός: «Σκεφτόμουν πολύ αν ήθελα να πάω στο J2US. Κι όταν μου είπαν ότι θα είμαι με τον Bo είπα “εντάξει”… Τον ήξερα και ήξερα ότι θα τον εκτιμήσω και αυτό ήθελα» σημείωσε η Εύη Δρούτσα.

Όσον αφορά τις σπουδές στη δραματική σχολή αποκάλυψε ότι έκανε τη σχολή σε τέσσερα χρόνια αντί για τρία και ανέφερε τον λόγο.

droutsa2.jpg

«Ίσως να είμαι η μόνη που έκανα σχολή τέσσερα χρόνια αντί για τρία. Γιατί ήμουν τόσο χοντρή που η Μαίρη Αρώνη δεν με πέρασε και με άφησε στην ίδια τάξη. Γι’ αυτό λέω ποτέ να μην λες κάτι στα παιδιά γιατί και εγώ παιδί ήμουν… Αυτό μου έμεινε και κοιτάω τις θερμίδες μου. Είναι πολύ κακό, ανεπίτρεπτο, μου έμεινε ψυχολογικό».

Όσον αφορά την επιστροφή του Fame story, είπε στον Θέμη Γεωργαντά:

«Συζητήσαμε με τον Νίκο Κοκλώνη και είπαμε ότι θα είμαι. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαι στην επιτροπή, αν θα είμαι στη σχολή. Είμαι στο πρότζεκτ, γιατί το ξέρω πάρα πολύ καλά. Δεν θα έκανε παρουσίαση. Καλό είναι να φτάνεις μέχρι εκεί που σε παίρνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved