Ανίτα Μπραντ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη δεύτερη γέννα, το μεγάλο άγχος της και η καισαρική
Media

Ανίτα Μπραντ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη δεύτερη γέννα, το μεγάλο άγχος της και η καισαρική

Εξιτήριο πήραν από το μαιευτήριο, την Κυριακή, 2 Απριλίου η Ανίτα Μπραντ με τον νεογέννητο γιο της και στο πλευρό τους είχαν φυσικά τον πανευτυχή μπαμπά, Χάρη Χριστόπουλο.

Κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day.

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί του αθόρυβα, όπως αθόρυβη ήταν για εννέα μήνες η εγκυμοσύνη της γνωστής make up artist.

Η είδηση έγινε γνωστή μόλις το πρωί της Παρασκευής μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του Happy Day με τον ευτυχή μπαμπά να μην πιστεύει την ευτυχία που βιώνει.

anita-xaris-(4).jpg
7150346

Αρχικά ανέφερε: «Για μένα είναι απλά ένα όνειρο με το καινούργιο, το μικρό μας το λουλουδάκι. Ανυπομονούμε να πάμε σπίτι, στον Χρήστο»

Και πρόσθεσε: «Τρέμει η ψυχή μου για την πρώτη γνωριμία τους. Νομίζαμε ότι δεν είχαμε περιθώριο να αγαπήσουμε άλλο παιδί πέρα από τον Χρηστάκη και τώρα μας λείπει πολύ. Θέλουμε τα δύο να γίνουν ένα, μια ψυχή».

anita-xaris-(1).jpg
6983388

Και συνέχισε λέγοντας η Ανίτα Μπράντ στους δημοσιογράφους: «Μπήκαμε για φυσιολογικό τοκετό αλλά εξελίχθηκε σε καισαρική. Φοβηθήκαμε πολύ. Είχαμε στο πλευρό μας έναν πολύ καλό γιατρό. Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν πήγαινα πουθενά. Κανείς συγγενής μας δεν ήξερε ότι ήμουν έγκυος, μόνο η μητέρα μου. Τώρα το μαθαίνουν όλοι και είναι σοκαρισμένοι. Ούτε το φύλο γνωρίζαμε, το μάθαμε την ώρα της γέννας. Τώρα θέλω να το φωνάξω σε όλον τον κόσμο».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved