Ελένη Δήμου: «Είμαι έξω από τα κυκλώματα, είμαι αντιστάρ»
Media

Ελένη Δήμου: «Είμαι έξω από τα κυκλώματα, είμαι αντιστάρ»

Η Ελένη Δήμου δεν ανήκει σε κάποια εταιρεία, αλλά κάθε δύο χρόνια κυκλοφορεί νέα τραγούδια και μίλησε στο Πάμε Δανάη 

«Ζω με έναν διαφορετικό τρόπο. Είμαι έξω από κυκλώματα, έξω από συστήματα, είμαι ο εαυτός μου. Είμαι κακιά όσο πρέπει, είμαι καλή όσο πρέπει. Είμαι αντιστάρ. Οι μονές στιγμές που θέλω να αισθάνομαι σταρ είναι πάνω στη σκηνή, εκεί θέλω να ελέγχω τα πάντα», δήλωσε.

Στη συνέχεια μοιράστηκε με το «Πάμε Δανάη!» περιστατικά που βίωσε με την Μαρινέλλα και τον Γιώργο Μαρίνο.

«Με τη Μαρινέλλα έχω περάσει σπουδαία. Ο ύπνος μόνο μας χώριζε, γελούσαμε πολύ. Η Μαρινέλλα μ’ έχει σταματήσει στη σκηνή όταν πήγα να βγω άβαφη. Είχε δίκιο, στη σκηνή πρέπει να διαφέρεις».

eleni-dimou-(3).jpg

«Πολύ γλυκός άνθρωπος ο Γιώργος Μαρίνος. Δεν έχω επικοινωνία μαζί του… Ο Γιώργος ήταν πολύ φιλάρεσκος. Νομίζω στα γηρατειά του δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα του», είπε.

Ακόμη, αναφέρθηκε και σε άλλα περιστατικά που τις έχουν συμβεί στην σκηνή, με την ίδια να τα αντιμετωπίζει με χιούμορ.

«Υπήρχε ένα μεγάλο χαλί στην πίστα που κατέληγε σ’ ένα γυαλιστερό ξύλο. Έπεσα κάτω και είπα για πλάκα “ε, ρε παιδιά, δεν ματιάζουν μονό τους ωραίους…”. Θεσσαλονίκη 1999, έλαβα 1999 τριαντάφυλλα και η κάρτα έγραφε “για να γίνουν 2000 πρέπει να βγεις στη σκηνή”».

Η Ελένη Δήμου αποκάλυψε πως ο σύζυγός της δεν της έχει κάνει ποτέ σκηνή ζηλοτυπίας, ωστόσο εκείνη του έκανε μία φορά στην αρχή τςη γνωριμίας τους, χαστουκίζοντάς τον όταν χόρευε με μία Ολλανδέζα.

eleni-dimou-(2).jpg

«Δεν θέλω ο άντρας μου να κάνει δουλείες στο σπίτι. Δεν μ’ αρέσει η εικόνα του άντρα να σκουπίζει. Βλακεία; Βλακεία! Τον άντρα μου τον πήρα κακομαθημένο και τον διατηρώ», δήλωσε.

Η τραγουδίστρια διηγήθηκε με χιούμορ μία στιγμή που… «πήγε και ήρθε», όπως είπε χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή με το γιο μου παραλίγο να κινητοποιήσω τα μισά Χανιά, γιατί είχε κοιμηθεί και είχε κλείσει το κινητό του».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στον Βλάσση Μπονάτσο: «Ο Βλάσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήμασταν στο Διογένης με τη Μαρινέλλα και είχαν έρθει ο Βλάσης με την Αλίκη Βουγιουκλακη. Φεύγει εκείνη και λέει ο Βλάσης «ας με περιμένει λίγο». Αγάπησε πολύ την Αλίκη…».

eleni-dimou-(1).jpg

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει δώσει 3 εκατ. δραχμές για ένα φόρεμα της πίστας, ενώ όταν κάποιος υπερβαίνει τα όρια η αντίδρασή της είναι να σηκώσει το φρύδι της.

«Σε κάποιους ταλαντούχους ανθρώπους δεν μ’ ενοχλεί να είναι καβαλημένοι. Εδώ είναι καβαλημένοι κάποιοι άχρηστοι…», κατέληξε η τραγουδίστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved