Survivor All Star: Η συμπαράσταση του Στάθη Σχίζα στον φίλο του Νίκο Μπάρτζη
Media

Survivor All Star: Η συμπαράσταση του Στάθη Σχίζα στον φίλο του Νίκο Μπάρτζη

Ο νικητής του περσινού κύκλου του Survivor Στάθης Σχίζας ανέβασε ένα βίντεο από τη στιγμή της αποχώρησής του και τον αποχαιρετισμό του στον Νίκο Μπάρτζη εκφράζοντας την συμπαράστασή του στον φίλο του. 

Συνεχίζονται οι ανατροπές στο Survivor All Star, καθώς οι Μπλε ηττήθηκαν και πάλι στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία και κλήθηκαν να βγάλουν δύο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μετά την πρώτη υποψηφιότητα της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία εξέφρασε τα παράπονά της για τους λόγους που ψηφίζεται συνεχώς και πάει στον τάκο, ακολούθησαν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης, η υποψηφιότητα του οποίου είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονος καβγάς στο συμβούλιο του νησιού.

sxizas.jpeg

Tο περιστατικό και όλα όσα έγιναν στο Survivor All Star παρακολούθησε και ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος παίρνοντας θέση, στήριξε τον καλό του φίλο, με αφορμή την αποψινή ψηφοφορία.

Ο νικητής του περσινού κύκλου του Survivor ανέβασε ένα βίντεο από τη στιγμή της αποχώρησής του και τον αποχαιρετισμό του στον Νίκο Μπάρτζη, σημειώνοντας: «Ό,τι σου είχα πει τότε σου λέω και τώρα. Περιμένω να σε ξανααγκαλιάσω στο Γαλάτσι. Σήμερα στηρίζουμε τον Μπάρτζη μας όλοι».

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved