MasterChef: Σοκαριστικό ατύχημα! Άσπρισε και έχασε τις αισθήσεις του
Media

MasterChef: Σοκαριστικό ατύχημα! Άσπρισε και έχασε τις αισθήσεις του

MasterChef: Ένα απίστευτο και άκρως σοκαριστικό ατύχημα είχε ο Γρηγόρης στο αποψινό επεισόδιο (4/4) του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος μαγείρευε με τον Παύλο για τη δοκιμασία αποχώρησης μέχρι που συνέβη το ατυχές συμβάν.

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ο Γρηγόρης είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, αφού έκοψε το δάχτυλό του επειδή κόλλησε το μαχαίρι στο ζαχαρωμένο παστέλι και του έσπρωξε τα δάχτυλα μπροστά.

MasterChef-(9).jpg

Αμέσως επενέβη διασώστης στο πλατό ο οποίος του έδωσε τις πρώτες βοήθειες καθώς ο παίκτης είχε ασπρίσει. Στο πλατό προκλήθηκε πανικός όταν ο Γρηγόρης έχασε στιγμιαία τις αισθήσεις του, με τους συμπαίκτες του να τρέχουν πανικόβλητοι από πάνω του για να δουν τι συνέβη, καθώς κάτι τέτοιο αντίστοιχο δεν είχαν ξαναδεί στο παιχνίδι μέχρι σήμερα!

Όπως ήταν λογικό η δοκιμασία «πάγωσε» για ένα τέταρτο με τον Σωτήρη Κοντιζά να ζητάει από τους παίκτες να σταματήσουν ό, τι έκαναν μέχρι να δουν ότι ο παίκτης που τραυματίστηκε είναι καλά.

Λίγη ώρα μετά ο Γρηγόρης επέστρεψε στο πόστο του, με τους κριτές να τον ρωτούν αν όντως μπορεί να μαγειρέψει, συνεχίζοντας τη δοκιμασία από εκεί που έμεινε δίνοντας πέντε έξτρα λεπτά. Ο συμπαίκτης του ωστόσο του είπε πως απλά ήθελε να του πει τι είχε κάνει και τι όχι για να συνεχίσει μόνος του τη δοκιμασία και να τον αφήσει να ηρεμήσει.

«Θέλω να δηλώσω ένα amber alert αν κάποιος βρει το μισό δάκτυλο να μου το φέρει να το ξανακολλήσω γιατί θα έχουμε πρόβλημα», είπε με χιούμορ ο διαγωνιζόμενος.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved