Σασμός: Σπύρος Σαραφιανός: «Ο Τάσος θα μπλέξει με τους υπόλοιπους ήρωες…»
Media

Σασμός: Σπύρος Σαραφιανός: «Ο Τάσος θα μπλέξει με τους υπόλοιπους ήρωες…»

Σασμός: Μέσα στην... εμπόλεμη περιοχή της Άνω Ποριάς, ο Τάσος Καμαριωτάκης, τον οποίο υποδύεται ο Σπύρος Σαραφιανός, και η οικογένειά του φαντάζουν όαση.

Οι επαφές της λατρεμένης του κόρης, Στέλλας, με το λαθρέμπορο κι εγκληματία Ευθύμη Φαρμάκη του προκαλούν τρομερή αναστάτωση. Ειδικά, μετά την εγκληματική απόπειρα εις βάρος του.

  • Τι ετοιμάζει για τον Τάσο Καμαριωτάκη;

«Αυτό που αιωρείται είναι ότι, ενδεχομένως, θα μπλέξει με τους υπόλοιπους ήρωες. Γιατί μέχρι τώρα ο Τάσος και η Σοφία ήταν οι μόνοι απομονωμένοι από οτιδήποτε άλλο. Μόνο με τη Στέλλα είχαν επαφή. Λιγάκι έμπλεξαν και με την Αιμιλία, που ήταν παλιά γνωστοί».

  • Ο Τάσος μπήκε στο στόχαστρο του Φαρμάκη, για να εκβιάσει τη Στέλλα;

«Μπήκε στο στόχαστρο, έγινε το ατύχημα όπου κινδύνεψε ο Τάσος και στη συνέχεια δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό. Ήταν απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Θα δούμε τώρα...».

  • Ο Τάσος πώς διαχειρίζεται το σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη;

«Ο Τάσος είναι έξω από τον κόσμο αυτού του μοντέλου συμπεριφοράς. Νομίζω ότι έχει μονίμως μια αγωνία για τη Στέλλα του, καθώς είναι μπλεγμένη μέχρι το λαιμό με τον Φαρμάκη. Νομίζω ότι μέσω της Αιμιλίας και του Δημήτρη, που έχουμε μια καλή σχέση, θα φτάσουμε και στον Αντώνη».

  • Με τη Σοφία, την τηλεοπτική σας σύζυγο, έχει επέλθει ηρεμία;

«Με τη Σοφία δεν θα έχουμε προβλήματα όπως τα περσινά, με την εξωσυζυγική της σχέση. Έχουμε ηρεμήσει πολύ σαν οικογένεια», είπε ο Σπύρος Σαραφιανός στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved