Χρύσα Φώσκολου: «Έμαθα πολλά δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και δεν θα άλλαζα αυτή τη συνεργασία»
Media

Χρύσα Φώσκολου: «Έμαθα πολλά δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και δεν θα άλλαζα αυτή τη συνεργασία»

Η Χρύσα Φώσκολου που απολαμβάνουμε καθημερινά το πρωί στο πλευρό του Μάνου Νιφλή στην εκπομπή «Ανοιχτή επικοινωνία» μιλάει για τον ανταγωνισμό στη δημοσιογραφία, για την τηλεόραση ως μέσο και αναφέρεται στις φιλίες που έχει δημιουργήσει μέσα από τον χώρο... 

Η Χρύσα Φώσκολου μιλά για τη συνεργασία της με τον Μάνο Νιφλή στην «Ανοιχτή επικοινωνία» του Open και παλιότερα στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και αναρωτιέται γιατί ένας νέος άνδρας γίνεται πιο εύκολα αποδεκτός στην ενημέρωση απ’ ό,τι μια νέα γυναίκα…

xrysa-foskolou-(3).jpg

■ Ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη είναι μεγάλος. Σε τι διαφοροποιείστε;

Σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός ωστόσο είμαστε μια εκπομπή που φέτος μπήκαμε στα σπίτια των τηλεθεατών. Προσπαθούμε να βλέπουμε όλα όσα συμβαίνουν με μια αισι[1]όδοξη ματιά και με αρκετή δόση χιούμορ. Νομίζω πως ο κόσμος έχει μπουχτίσει και έ χει κουραστεί βλέποντας όσα γίνονται καθημερινά γύρω μας.

■ Δύσκολα ωράρια, απαιτητική δουλειά. Έχεις κάνει προσωπικές θυσίες;

Η γνώμη μου είναι πως δεν μπορείς να κάνεις καλά πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Έχω θυσιάσει αρκετά, αλλά δεν το μετανιώνω. Η δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη. Θα ήθελα, όμως να μην αναγκάζομαι να παρατάω τους φίλους μου όταν είμαστε έξω σε κάποιο μαγαζί γιατί πρέπει να γυρίσω να κοιμηθώ.

■ Η τηλεόραση θέλει γερό στομάχι; Υπήρξε κάτι που σε δυσκόλεψε;

Η τηλεόραση δεν συγχωρεί, είναι ένας χώρος με σκληρό ανταγωνισμό και σίγουρα θέλει γερό στομάχι. Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις, που έχουμε την υποχρέωση να αντιμετωπίσουμε χωρίς συναισθηματισμούς. Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο επάγγελμα, ήταν τον Ιούλιο του 2018 στην πυρκαγιά στο Μάτι. Ένιωσα ανήμπορη να μεταδώσω αυτές τις στιγμές και ακόμα και σήμερα με ακολουθούν οι εικόνες αυτής της τραγωδίας.

■ Είναι εύκολο να αποδεχθεί ο χώρος μία πολύ νέα γυναίκα στον χώρο της ενημέρωσης;

Όχι, δεν είναι εύκολο, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μια νέα γυναίκα γίνεται πιο δύσκολα αποδεκτή απ' ότι ένας νέος άνδρας στον τομέα της ενημέρωσης. Όλα είναι θέμα σκληρής δουλειάς και επιμονής. Παλαιότερα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για την ενημέρωση, τώρα βλέπεις ολοένα και περισσότερους νέους ανθρώπους να θέλουν να ενταχθούν στον ενημερωτικό τομέα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό.

1681143851477-794217604-xrysa-foskolou-(1).jpg

■ Σε γνωρίσαμε από τη συνεργασία σου με τον Γιώργο Παπαδάκη. Τι κρατάς από αυτό;

Δεν θα πω τα τετριμμένα, απλώς οι ανάγκες της εκπομπής τα προηγούμενα χρόνια με έμαθαν να δίνω το 120% των δυνατοτήτων μου στη δουλειά για το τι ενημέρωση πρέπει να κάνεις το πρωί που μπαίνεις στο σπίτι του άλλου και αυτό πήρα ως προίκα και το υπηρετώ τώρα. Έμαθα πολλά δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και δεν θα άλλαζα αυτή τη συνεργασία. Ωστόσο, ελάχιστοι είναι εκείνοι που πέρασαν από το «Καλημέρα Ελλάδα» και δεν κατάφεραν να πετύχουν μετά. Ίσως δεν είχαν στόχο τη δημοσιογραφία, αλλά τη δημοσιότητα.

■ Εχεις διατηρήσει επαφές με τους παλιούς σου συνεργάτες;

Έχω κρατήσει φιλίες, θα έλεγα, με τους περισσότερους από τους συναδέλφους που δουλεύαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια

■Θα σε ενδιέφερε η παρουσίαση δελτίων ειδήσεων;

Θα ήθελα πολύ στο μέλλον να καταφέρω να παρουσιάσω δελτίο, αλλά θεωρώ πως πρέπει πρώτα να περάσεις απ' όλα τα στάδια για να καταλήξεις σε αυτό.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved