Χατζηβασιλείου: «Με τις λάθος επιλογές, δεν είναι λογικό ο κόσμος να νιώσει αποστροφή για την ΤV;»
Media

Χατζηβασιλείου: «Με τις λάθος επιλογές, δεν είναι λογικό ο κόσμος να νιώσει αποστροφή για την ΤV;»

H Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει σε συνέντευξή της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, για το «Πάμε Πακέτο», τη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου.

H παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της ότι δεν μπορεί να διαψεύσει τις προσδοκίες του κόσμου που περιμένει από εκείνη κάτι.

Διανύουμε μια σεζόν που είναι σχετικά απρόβλεπτη τηλεοπτικά...

Γιατί είναι απρόβλεπτη; Εγώ τα περίμενα όλα αυτά. Όταν κάνεις λάθος επιλογές, δεν είναι λογικό ο κόσμος να νιώσει αποστροφή για την τηλεόραση; Τα παιδιά μου δεν έχουν καν συντονισμένη την τηλεόρασή τους στα ελληνικά κανάλια. Έχουν μόνο NETFLIX, YouTube κ.λπ. Και έτσι λειτουργεί όλη αυτή η γενιά των νέων ανθρώπων. Ξέρω και πολλούς 30άρηδες και 40άρηδες που δεν βλέπουν τηλεόραση.

Τι πιστεύετε ότι φταίει;

Η τηλεόραση τα έχει πάει καλά στη μυθοπλασία και σε κάποιες ενημερωτικές εκπομπές, αλλά έχει κιτρινίσει πολύ. Όπως είπα προηγουμένως, όταν ασχολούμαστε με τους άλλους, βγαίνουμε αυτόματα από τη ροή. Ασχολούνται όλοι με τους άλλους! Αντί να ασχοληθούμε με το πώς θα γίνουμε ο καθένας μας καλύτερος, ανεβάζοντας έτσι το συλλογικό ενεργειακό πεδίο, έχουμε κατεβάσει το συλλογικό επίπεδο, με αυτές τις επιλογές.

XATZIVASILIOU.jpg

Παρόλο που μετά το «Πακέτο» δεχτήκατε πολλές προτάσεις, έχετε αποφασίσει συνειδητά να μην επιστρέφετε στην τηλεόραση. Ποιος είναι ο λόγος;

Όντως, έχω κληθεί και έχω περάσει από όλα τα κανάλια και έχω κάνει συζητήσεις. Πάντα πήγαινα με πρόταση που κυρίαρχο ήταν το να δώσουμε κάτι ουσιαστικό, ποιοτικό και χρήσιμο στον τηλεθεατή. Έχω καταλήξει ότι οι στόχοι οι δικοί μου και αυτοί των ανθρώπων που είναι στο σχεδίασμά των προγραμμάτων δεν συμπίπτουν. Δεν έχουμε συναντίληψη. Για εμένα έχει πολύ μεγάλη σημασία τι θα πάρει ο τηλεθεατής και δεν είναι ντε και καλά προτεραιότητά μου να βγω στην τηλεόραση. Το θέμα είναι να εξελισσόμαστε. Με το «Πακέτο» έκανα κάτι που έδινε και στον άνθρωπο που ερχόταν εκεί μια εξέλιξη, ένα αποτέλεσμα, αλλά και τον τηλεθεατή τον συνέδεε με ένα πολύ δυνατό συναίσθημα που το είχε ανάγκη. Εγώ τώρα, για να κάνω τηλεόραση, θα πρέπει να εξελιχθώ και να δώσω κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω και να αδικήσω όλη τη διαδρομή μου. Επίσης, δεν μπορώ να διαψεύσω και τις προσδοκίες του κόσμου που περιμένει από μένα κάτι καλό και ουσιαστικό.

Πώς σας φαίνεται η Φαίη Σκορδά φέτος;

Πηγαίνει κάθε μέρα και καλύτερα. Όλοι θέλουμε ο χρόνο μας για να βρούμε τα πατή- ματά μας στις νέες μας στέγες και επιλογές. Νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά.

Η Κατερίνα Καινούργιου;

Δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ τις εκπομπές. Τη Φαίη την είδα γιατί είναι φίλη και ήθελα να δω την αλλαγή που έκανε. Όσο για την Κατερίνα, δεν μπορώ να την κρίνω την κοπέλα. Αυτό που κάνει το κάνει καλά και ο κόσμος την ακολουθεί.

viki-xatzivasilioy.jpg

Υπάρχει κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα τη φετινή σεζόν που παρακολουθείτε με ενδιαφέρον;

Επειδή φέτος έχουν συμβεί πολλά ακραία και δυστυχή γεγονότα στη χώρα μας αλλά και στη γείτονα, το ενδιαφέρον μας το έχει κρατήσει κυρίως η ενημέρωση και οι ι ενημερωτικές εκπομπές.

Θα μπορούσατε να φανταστείτε τον εαυτό σας σε μια αμιγώς ενημερωτική εκπομπή ή αυτός ο κύκλος έχει κλείσει για εσάς;

Ναι, θα μπορούσα να με φανταστώ, αλλά εγώ θα έβαζα πάντα και στοιχεία χρηστικά για βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στην καθημερινότητά τους.

Έχετε κυκλοφορήσει ήδη πέντε βιβλία -τα τρία από αυτά αυτογνωσίας- που έχουν γίνει όλα μπεστ σέλερ. Έρχεται κάτι καινούργιο;

Ε, βέβαια! Όμως επειδή κάνω συνέχεια σεμινάρια και με καλούν σε όλη την Ελλάδα, πρέπει να βρω χρόνο να το γράψω. Έχω κάνει τη μελέτη μου, έχω τη βιβλιογραφία μου, έχω τις δικές μου προσωπικές εμπειρίες και βιώματα, αλλά πρέπει να τα βάλω σε μια σειρά και να αρχίσω να τα γράφω.

1675197922698-671589814-xatzivasiliou.jpg

Πώς ονειρεύεστε τα επόμενα χρόνια σας;

Να είμαι χαρούμενη. Κάνω προβολή τον εαυτό μου στο μέλλον και θέλω να βλέπω μια Βίκυ που χαίρεται τις στιγμές. Αυτό που ήμουν πάντα, δηλαδή. Θέλω να είμαι χαρούμενη, ισορροπημένη και υγιής, μέσα και έξω.

Πηγή: 7 Mέρες TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved