Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου για ΑΝΤ1: «Δεν ήταν αυτό που είχα συμφωνήσει - Πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά»

Gossip-tv Team

Στο “ναύαγιο” της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega το πρωί της Κυριακής.

Η παρουσιάστρια επρόκειτο να κάνει την εκπομπή που τελικά παρουσίασε η Ελίνα Παπίλα.

Όσα ανέφερε για τη συνεργασία που τελικά δεν έγινε:

«Όσο προχωρούσε η εξέλιξη αυτού του πρότζεκτ και κάναμε συσκέψεις και πηγαίναμε προς το τελικό προϊόν, έβλεπα ότι δεν είναι αυτό που είχα συμφωνήσει εγώ να κάνω από την αρχή. Πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά με όλη αυτή την επιλογή. Ένιωθα ότι δεν είναι αυτό που θα δικαιώσει τις προσδοκίες τις δικές μου από τον εαυτό μου και τις προσδοκίες του κόσμου από μένα», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Βίκυ Χατζηβασιλείου - 1

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε ακόμη: «Η αρχική ιδέα είχε πολλές διαφορές από αυτό που βλέπετε σήμερα. Είχε θέματα περισσότερο σύνδεσης με κάτι πιο φωτεινό, πιο θετικό. Αυτό χρειάζεται ο κόσμος και γι’ αυτό είπα ναι στην πρόταση που μου έγινε γιατί έτσι συμφωνήσαμε από την αρχή. Τελικά όταν είδα ότι άλλαζε και παρενέβαιναν στο περιεχόμενο με το οποίο εγώ δεν συμφωνούσα, δεν είχα λόγο να το κάνω».

Κλείνοντας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε: «Την Ελίνα δεν την ήξερα, εκεί την γνώρισα. Τους εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν την παρακολούθησα την εκπομπή. Έχουν πάρει ιδέες που είχα δώσει και χάρηκα πολύ».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved