Έρωτας Φυγάς: Στο φως η παράνομη ερωτική σχέση Ελπίδας-Παύλου
Media

Έρωτας Φυγάς: Στο φως η παράνομη ερωτική σχέση Ελπίδας-Παύλου

Έρωτας φυγάς: Ανατροπές που κόβουν την ανάσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του OPEN .

Όπως θα δούμε, ο παράνομος ερωτικός δεσμός της Ελπίδας με τον Παύλο αποκαλύπτεται, ενώ ο Μάρκος βρίσκει τον τρόπο να διαλύσει οικονομικά τον Ιάσονα.

Η Ελπίδα, όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον Παύλο Κοντογιάννη γοητεύτηκε από την παρουσία και τον χαρακτήρα του. Μάλιστα, εκείνος, που το αντιλήφθηκε, τη χρησιμοποίησε προκειμένου να πετύχει τα σχέδιά του. Οι δύο ήρωες έρχονται ξανά κοντά και η σχέση τους, αυτή τη φορά, παίρνει μια νέα μορφή. Ο Παύλος και η Ελπίδα παραδίνονται στο πάθος τους και αρχίζουν να έχουν κρυφές ερωτικές συναντήσεις. Κανένας, όμως, από τους δύο δεν θέλει να γίνει γνωστός ο δεσμός τους κι αυτό γιατί εκείνος είναι παντρεμένος. Από την άλλη, η Ελπίδα φοβάται πως αν συμβεί αυτό όλοι οι κάτοικοι του χωριού θα τη διασύρουν και φροντίζει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Όμως, σύντομα, τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή, αφού η σχέση τους αποκαλύπτεται. Όλα ξεκινούν όταν η Γεωργία τούς βλέπει μαζί και σοκάρεται, ενώ παράλληλα πιστεύει ότι οι δυο τους κάτι σχεδιάζουν για να βλάψουν την οικογένεια Δεμερτζή. Η επιστάτρια, λοιπόν, δίχως να χάνει χρόνο, μεταφέρει τη σκανδαλώδη είδηση στη Μαργέτα και η ερωτική τους σχέση βγαίνει στο φως. Λίγο μετά, ενημερώνονται και άλλοι για τον παράνομο δεσμό του Κοντογιάννη και της Ελπίδας. Τότε η τελευταία αισθάνεται ταπεινωμένη και θυμωμένη με όλους, ωστόσο συνεχίζει να είναι κοντά με τον Παύλο. Στη συνέχεια, μάλιστα, η κατάσταση πρόκειται να γίνει ακόμα χειρότερη, διότι κάποιος ενημερώνει τη σύζυγο του Κοντογιάννη για τον ερωτικό δεσμό που έχει με την Ελπίδα, γεγονός που αναμένεται να φέρει νέα προβλήματα.

erotas.jpg

Ο Μάρκος εξοντώνει οικονομικά τον Ιάσονα

Το μίσος ανάμεσα στον Μάρκο και τον Ιάσονα κορυφώνεται στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Μαργέτα και ο Στέφανος καταφέρνουν να πείσουν τους δύο άντρες να βρεθούν για να λήξουν τη μεταξύ τους κόντρα. Όμως, η συνάντηση αυτή καταλήγει σε έναν μεγάλο καβγά. Ύστερα από αυτό το συμβάν, ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τον άντρα που του έκλεψε την Αλεξάνδρα. Την ώρα που ο Ιάσονας ετοιμάζει μια νέα συμφωνία με ξένους επενδυτές, ο αντίζηλός του ανακαλύπτει τις προθέσεις του και του στήνει μία σατανική παγίδα για να τον εξοντώσει οικονομικά. Διαλύει τα σχέδιά του και τον οδηγεί στην απόγνωση! Ωστόσο, ο Ιάσονας δεν παραδίδει αμέσως τα όπλα και αναζητά τη λύση που μπορεί να τον βγάλει από το αδιέξοδο. Για να μη χάσει τα πάντα, σκέφτεται να πουλήσει ένα μέρος της οικογενειακής του περιουσίας, αλλά η Μαργέτα προσπαθεί να τον αποτρέψει. Παράλληλα, ο άντρας τσακώνεται με τον Στέφανο, καθώς τον θεωρεί συνένοχο του Μάρκου. Την επομένη, ο Ιάσονας, θέλοντας να αποφύγει την οικονομική καταστροφή, αποφασίζει να δώσει τις μετοχές του, χάνοντας ένα πολύ μεγάλο μέρος της περιουσίας του. Μάλιστα, ύστερα από διεξοδικές συζητήσεις με τους συμβούλους του, επιλέγει να αποχωρήσει οριστικά από την επένδυση και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από τον Μάρκο, ο οποίος ευθύνεται για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται...

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved