«Καταπέλτης» η Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν θα ήθελα να ξαναβγεί στη δουλειά κανένας από αυτούς»
Media

«Καταπέλτης» η Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν θα ήθελα να ξαναβγεί στη δουλειά κανένας από αυτούς»

Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (20-04) η Παναγιώτα Βλαντή.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων και με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη αναφέρθηκε και στις υποθέσεις καταγγελιών που αφορούσαν τόσο τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και τον Γιώργο Κιμούλη.

vlandi-(6).jpg

Για τον Γιώργο Κιμούλη, η Παναγιώτα Βλαντή είπε πως: «Όταν βγήκα στη δουλειά πιτσιρίκα, μετά από αυτό που είχα πάθει, το δεύτερο πράγμα που έμαθα ήταν για τον συγκεκριμένο, από κυρία γνωστή πρωταγωνίστρια. Μου είχε πει τι της είχε κάνει, πόσο πολύ άσχημα της είχε φερθεί.

vlandi-(5).jpg

Δεν είναι απλώς μια σπρωξιά, έχει κάνει πολύ άσχημα πράγματα στον κόσμο. Απλώς είχαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν κάποιοι, αν έβγαιναν όλοι θα ξέραμε περισσότερα. Δεν είναι η σπρωξιά, είναι ότι είσαι δύο ώρες επάνω και είσαι όμηρος του άλλου. Μάλλον έχουμε δώσει περισσότερη αξία στο πρόσωπο, παρά στις πράξεις του, έχουμε τη νοοτροπία να ξεχνάμε».

vlandi-(4).jpg

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ανάφερε: «Μετά μάθαμε για τον Φιλιππίδη, μάθαμε για τον Λιγνάδη… Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα για βιασμούς, ήξερα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Οι βιασμοί ήταν κάτι με το οποίο έμεινα άφωνη, δεν το περίμενα.
Αισθάνομαι για τον Πέτρο Φιλιππίδη όπως αισθανόμουν και παλιά. Ήξερα τι είναι και δεν αισθάνομαι καθόλου ωραία, δεν θα ήθελα να ξαναβγεί στη δουλειά κανένας από αυτούς. Παρακαλώ τον κόσμο να δώσει την απάντησή του, γιατί φοβάμαι ότι στη δουλειά μας πολλοί θα τους στηρίξουν.
Ήταν γνωστό στη δουλειά, δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Όλοι το ξέραμε».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved