Survivor All Star: «Ξεπετσιάστηκαν» οι παίκτες για να βγάλουν τη βρώμα! H μεγάλη αλλαγή τους!
Media

Survivor All Star: «Ξεπετσιάστηκαν» οι παίκτες για να βγάλουν τη βρώμα! H μεγάλη αλλαγή τους!

Survivor All Star: Η στιγμή της Ένωσης ήρθε και οι παίκτες περίμεναν πώς και πώς τη στιγμή που θα έπαιρναν το σαμπουάν, το αφρόλουτρο και τις κρέμες για να καθαριστούν και να νιώσουν επιτέλους, μετά από 3 1/2 μήνες καθαροί! 

Τα κορίτσια ήθελαν να κάνουν το μπάνιο τους για να μοσχοβολάνε και η αλήθεια είναι πως και τα αγόρια είχαν την ίδια ανάγκη. Μάλιστα όλοι είπαν ότι ένιωσαν να φεύγει μαυρίλα από πάνω τους και να αλλάζουν... πετσί!

Όλοι τους χάρηκαν τόσο πολύ που δεν σταματούσαν να βάζουν και να ξαναβάζουν σαμπουάν για να πλύνουν τα μαλλιά τους και να τριφτούν στο σώμα για να φύγει η βρώμα τόσου καιρού.

Δεν υπήρξε ούτε ένας παίκτης ή παίκτρια που να μην δείχνει ενθουσιασμένος ή ενθουσιασμένη καθώς αυτή τη στιγμή την περίμεναν πώς και πώς.

«Έχω εκτιμήσει πάρα πολλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν περίμενα ποτέ ότι ένα μπάνιο θα ήταν τόσο αναζωογονητικό» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος βοήθησε τον Νίκο Μπάρτζη να βγάλει τη... βρώμα από πάνω του.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ που ήθελε να πάει να βάλει τις ίδιες κρέμες με τις κοπέλες για να νιώσει... λαμπερή, αστειευόμενος φυσικά:

Ο Κατσούλης είπε να κάνει μία πλάκα στην αγαπημένη του τη Μαριαλένα και την ώρα που λουζόταν της έριχνε ξανά και ξανά σαμπουάν με την ίδια να πιστεύει ότι είχε βάλει πολύ σαμπουάν.

Τελικά, εκείνος έσκασε στα γέλια και εκείνη κατάλαβε την φάρσα που της είχε στήσει.

Οι άντρες περιποιήθηκαν και τα μούσια και τα μουστάκια τους και ένιωσαν να ανανεώνονται.

Όλοι και όλες θυμήθηκαν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους αφού φόρεσαν υπέροχα ρούχα και τα κορίτσια βάφτηκαν και φόρεσαν τακούνια, για να νιώσουν όπως σχολίασαν και πάλι γυναίκες.

Δείτε παρακάτω πώς άλλαξαν όλοι τους μετά την περιποίησή τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved