Media

Πάτρας: «Περίμενα να δω την Αλιμπέρτη σε κάτι που θα είναι πιο πάνω στον χαρακτήρα της»

Gossip-tv Team

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στο Breakfast@star για τη νέα εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, αλλά και τις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται με την Ελένη Μενεγάκη.

«Κοιτάμε την δουλειά μας, προστατεύουμε την εκπομπή μας και θέλουμε να πάμε παρά πέρα και να συνεχίσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Γράφτηκε ότι θα συνεργαστώ με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά αυτό δεν έχει καμία βάση, αλήθεια και πραγματικότητα».

patras2.jpg

Όσον αφορά την επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1, είπε: ο Θανάσης Πάτρας: «Δεν είναι ότι κάτι δεν μου άρεσε. Χάρηκα που την είδα. Ήταν λαμπερή, ορεξάτη, κεφάτη κι ήταν πραγματικά σαν να μην πέρασε μια ημέρα. Στην κουβέντα επάνω συζητήσαμε το περιεχόμενο της εκπομπής κι αυτό που είπα ουσιαστικά είναι ότι επειδή την θεωρώ δυνατή επικοινωνιακά, περίμενα να την δω σε κάτι, το οποίο θα είναι πιο πάνω στον χαρακτήρα της και την προσωπικότητά της. Ήταν εξαιρετική. Της εύχομαι να πάει καλά και να μακροημερεύσει. Ποτέ δεν ξέρεις (σ.σ. μπορεί να συνεργαζόμασταν). Έχω πολύ καλές αναμνήσεις κι είχα πολύ καλή συνεργασία. You never know».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved