Masterchef spoiler: Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχωρεί από το παιχνίδι
Media

Masterchef spoiler: Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχωρεί από το παιχνίδι

Masterchef: Αυτή την αποχώρηση δεν την περιμένει κανείς. Και όμως, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, στο σημερινό επεισόδιο θα φύγει ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού, ο Δημήτρης Μπέλλος.

Στο επεισόδιο που της Δευτέρας (24/04) είδαμε ότι ο Θεόδωρος Γαλάνης, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Δημήτρης Μπέλλος δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές με τα πιάτα τους στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας και καλούνται στο σημερινό επεισόδιο να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό.


Πριν τη Δοκιμασία Αντιγραφής, όμως, έχουν μια τελευταία ευκαιρία, μέσα από τη Δοκιμασία Ασυλίας, να καταφέρουν να αποφύγουν τον κίνδυνο της οριστικής αποχώρησης.

MasterChef-2023-(1).jpg


Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023 τις καταξιωμένες chefs Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρήγκου, οι οποίες έχουν ετοιμάσει ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής.
Οι δύο υποψήφιοι οφείλουν να μαγειρέψουν με καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και στοχοπροσήλωση, για να υπερασπιστούν με επιτυχία όσα έχουν κερδίσει μέχρι τώρα στο διαγωνισμό και να μην αποχωρήσουν λίγο πριν την τελική ευθεία.

Αυτή η δύσκολη μαγειρική αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο δυνατούς αντιπάλους, διχάζει και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα από τον εξώστη και δεν μπορούν να μείνουν αμέτοχοι και απλοί παρατηρητές.

Elenh-Saranth-Hlektra-Rhgkoy.png


Η Ελένη Σαράντη και η Ηλέκτρα Ρήγκου και οι κριτές του παιχνιδιού μένουν δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα του πιάτου που παρουσίασε ο Δημήτρης Μπέλλος και η έξοδός του από το παιχνίδι δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved