Κώστας Τσίρκας, Alex Sid και Πολυξένη Καράκογλου, με guest τη Νατάσσα Μποφίλιου στο Μουσικό Κουτί
maem photography
Media

Κώστας Τσίρκας, Alex Sid και Πολυξένη Καράκογλου, με guest τη Νατάσσα Μποφίλιου στο Μουσικό Κουτί

Ένα φρέσκο και ανοιξιάτικο «Μουσικό Κουτί» ανοίγει την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τους τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς, Κώστα Τσίρκα, Alex Sid και Πολυξένη Καράκογλου, ενώ η guest εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου «φωτίζει» το jukebox της εκπομπής.

MAN_1294.jpg

Το ταξίδι ξεκινάει με το συγκινητικό και ατμοσφαιρικό «Κάθε δειλινό», συνεχίζεται με «Τα μάτια κλειστά», το «Κρύψου» από την πρώτη συνεργασία του Κώστα Τσίρκα με την Νατάσσα Μποφίλιου και το «Παίρνω εγώ την ευθύνη» της Πολυξένης Καράκογλου.

MAN_1286.jpg

Ο Κώστας Τσίρκας ξεκίνησε το 2005 από τη «Μικρή Άρκτο» του Παρασκευά Καρασούλου, γράφοντας τραγούδια για την πρωτοεμφανιζόμενη τότε Νατάσσα Μποφίλιου και συνεχίζει τη δημιουργική πορεία του μέχρι σήμερα, με τραγούδια που ερμηνεύει η Μυρτώ Βασιλείου, αλλά και ο ίδιος. «Η σχέση μου με τη Νατάσσα Μποφίλιου υπερβαίνει την καλλιτεχνική μας συνεργασία» λέει ο τραγουδοποιός.

«Το ότι ξεκίνησα τη μουσική, το οφείλω στον Κώστα Τσίρκα. Η “Ασπιρίνη” θα είναι πάντα το πρώτο και αγαπημένο μου τραγούδι» αφηγείται η Νατάσσα Μποφίλιου για τις «Εκατό μικρές ανάσες», τον δίσκο που κυκλοφόρησε το 2005, με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τον Κώστα Τσίρκα.

MAN_0309.jpg

Από την πλευρά του, ο συνθέτης, ερμηνευτής και πολυοργανίστας Alex Sid, λέει για τη μουσική του: «Νομίζω ότι η μουσική μου είναι ένα μείγμα φολκ ροκ και είναι και αυτό το έντεχνο, λαϊκό, ρεμπέτικο και την ίδια στιγμή κάπως κινηματογραφικό, που δημιουργήθηκε στις “Άγριες Μέλισσες”».

H νεότερη τραγουδοποιός της παρέας Πολυξένη Καράκογλου, ξεκίνησε κι αυτή από τη «Μικρή Άρκτο» και έχει ήδη στο ενεργητικό της δυο προσωπικούς δίσκους. «Με ενδιαφέρει το πολιτικό και κοινωνικό τραγούδι. Θεωρώ ότι είναι μια ανάγκη του σήμερα» εξηγεί.

Η Νατάσσα Μποφίλιου βάζει «φωτιά» στο jukebox με την «Ασπιρίνη», τη «Φολέγανδρο» κι άλλα τραγούδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved