Δημητροπούλου: Η σπάνια εξομολόγηση για την κόρη της, η υιοθεσία και ο λόγος που μίλησε δημόσια
Media

Δημητροπούλου: Η σπάνια εξομολόγηση για την κόρη της, η υιοθεσία και ο λόγος που μίλησε δημόσια

The 2night show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (25-04) στο πλατό της εκπομπής του την Ευγενία Δημητροπούλου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, χαμογελαστή και με ανανεωμένο look, μοιράστηκε στιγμές από την επαγγελματική της πορεία και μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν τον τελευταίο χρόνο στην προσωπική της ζωή με τον ερχομό της μικρής Εύας.

dimitropoulou-(5).jpg

«Ο ερχομός του παιδιού μου ήταν ένας επιπλέον λόγος για να παντρευτούμε με τον σύντροφό μας, για να αλλάξει η οικογενειακή μας κατάσταση. Είναι δύσκολα και ζόρικα κάποιες ημέρες αλλά στο τέλος της ημέρας είναι μεγάλη χαρά.

dimitropoulou-(1).jpg

Νιώθω ότι το έχω εκθέσει το κομμάτι της υιοθεσίας και ο λόγος ήταν πολύ συνειδητός. Έχω μιλήσει με πολλά ζευγάρια και δεν το περίμενα. Πολλές φορές νιώθω ότι μπορεί να χάσω ένα μήνυμα και δεν μπορώ. Χαίρομαι όταν τελεσφορούν και οι δικές τους υποθέσεις», ανέφερε και συνέχισε:

1682457585072-744202128-dimitropoulou-(4).jpg

«Εμείς δεν είχαμε δυσκολία σαν ζευγάρι το να κάνουμε την υιοθεσία. Ήταν ένα όνειρο που είχαμε. Θέλαμε άσχετα με το εάν θα αποκτήσουμε βιολογικό παιδί, να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Ήταν προτεραιότητά μας.

Η μικρή είναι 2 χρονών και 7 μηνών. Έχει απίστευτη ενέργεια, τρέχω, κυνηγάω, κουβαλάω. Της αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με τρέξιμο και σκαρφάλωμα», είπε με χαρά μιλώντας για τη κόρη της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved