Παράδεισος Κυριών: Ποιός είναι ο 60χρονος ηθοποιός που υποδύεται τον Χριστόφορο Μπουραντά
Media

Παράδεισος Κυριών: Ποιός είναι ο 60χρονος ηθοποιός που υποδύεται τον Χριστόφορο Μπουραντά

Μπορεί επίσης να θυμάστε τον ηθοποιό που υποδύεται τον Χριστόφορο Μπουραντά στον τηλεοπτικό «Παράδεισο» από τον ρόλο του πέρυσι στον «Σασμό», ήταν ο «μέγας» Καραπάνος που μνημονεύεται στο έργο μέχρι και σήμερα. Γνωρίστε περισσότερα για τον 60χρονο ηθοποιό.

O λόγος για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο ο οποίος βρίσκεται στην τηλεόραση από το 1989 με προσεγμένες σειρές που γνώρισαν επιτυχία, αλλά το κοινό τον λάτρεψε κυρίως για τον ρόλο του Βλάση Καραπάνου στον «Σασμό», την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος όμως δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις, παρόλο που αποφεύγει την έκθεση στα μέσα ενημέρωσης όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Γεννημένος τον Ιανουάριο του 1963, έδειξε από νωρίς στους γονείς του την κλήση του για το θέατρο και εκείνοι έβλεπαν πως δεν μπορούσαν να μπουν κόντρα στο όνειρό του.

paradeisos-(10).jpg

Όταν μάλιστα έβλεπαν πως κάθε Κυριακή έπαιρνε αγκαλιά το ραδιόφωνο για να ακούσει το «θέατρο της Κυριακής» και δεν κοιμόταν αν αυτό δεν ολοκληρωνόταν, κατάλαβαν πως μάλλον έπρεπε να ενισχύσουν την απόφασή του.

Το θέατρο μπαίνει στη ζωή του αμέσως μετά την αποφοίτησή του, ενώ η πρώτη τηλεοπτική πρόταση του γίνεται το 1989.

Ένα μικρό δείγμα της δουλειάς του είναι οι παραστάσεις «Μisery 2018», «Αδελφοί Καραμάζοφ, 2015». «Περιμένοντας τον Godot. 2016», «Ο γιος. 2019» κ.ά.

Δεύτερη μεγάλη του αδυναμία εκτός από τη δουλειά του είναι η οικογένειά του και κυρίως η κόρη του Τζοάν, νικήτρια του «The Voice» το 2021.

sasmos-karapanos.jpg

Φέτος είναι ο Χριστόφορος Μπουραντάς στην καθημερινή σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών».

Πηγή:TV 24

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved