Γιώργος Κιμούλης: Εκδικάζονται αύριο οι αγωγές για τα 1,2 εκατομμύρια που ζητά ως αποζημίωση
Media

Γιώργος Κιμούλης: Εκδικάζονται αύριο οι αγωγές για τα 1,2 εκατομμύρια που ζητά ως αποζημίωση

Super Κατερίνα: Ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, μίλησε στην εκπομπή του Alpha και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την υπόθεση του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αύριο εκδικάζονται οι αγωγές του Γιώργου Κιμούλη κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά, αλλά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, στις οποίες ο ηθοποιός αξιώνει αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για ηθική βλάβη.

kapernaros.PNG

«Το ποσό που ζητά είναι ένα ποσό προσήκον στην προσωπικότητά του. Μετά τις επιπτώσεις για τις οποίες ήταν στενοχωρημένος τώρα αισθάνεται δικαιωμένος όσον αφορά την αποδοχή του κόσμου και αποδεικνύεται από τα γεμάτα θέατρα που παίζει Έχει ταξινομηθεί στη συνείδηση του κόσμου ότι αδίκως έτυχε αυτής της συμπεριφοράς. Ασφαλώς και θα δουλέψει ξανά στην Επίδαυρο», είπε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

«Έφτιαξαν ένα σεναριάκι, μία μικρού μήκους ταινία για να είμαστε και μέσα στο θέμα, και αποτέλεσε το νόημα που έχει η λέξη αριβισμός και τυχοδιωκτισμός και έτσι βρήκαν δουλίτσες ενώ άλλοι τις έχασαν», είπε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved