Μαρία Κορινθίου: To metoo και τα τρυφερά λόγια για τον Γιάννη Αϊβάζη
Media

Μαρία Κορινθίου: To metoo και τα τρυφερά λόγια για τον Γιάννη Αϊβάζη

Για το metoo και με την μεγάλη αγάπη που την ενώνει με τον σύντροφό της Γιάννη Αϊβάζη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Κορινθίου.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό ακούμε όλο και πιο συχνά περιστατικά κακοποιημένων γυναικών από τους συντρόφους τους. Υπήρξε κάποιος σύντροφός σας που στο παρελθόν σας άσκησε βία είτε σωματική είτε ψυχολογική;

«Όχι δεν μου έχει τύχει από σύντροφο, αλλά φυσικά δεν σημαίνει ότι στις ζωές όλων μας δεν έχει υπάρξει με κάποιο τρόπο από κάποιον. Είτε στο επαγγελματικό τομέα, είτε στο κοινωνικό. Μέχρι και η ψυχολογική βία των μέσων, βία είναι, οπότε είναι μεγάλη κουβέντα ποιος έχει υποστεί τι, σε τι βαθμό και από ποιον».

korinthiou-(1).jpg

Πιστεύετε ότι μετά το metoo άλλαξαν οι συνθήκες στον χώρο της υποκριτικής;

«Θεωρώ ότι κάτι πάει να γίνει σε αυτό το κομμάτι, αλλά όχι δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Έχουν σιωπήσει κάποια και αλλά φυσικά πολύ σοβαρά βγήκαν στην επιφάνεια. Υπάρχουν όμως και αλλά πολύ σοβαρά περιστατικά που δεν είναι από τον χώρο της υποκριτικής που έχουν «σιωπήσει». Το σίγουρο είναι ότι έγινε μία φιλότιμη αρχή».

Ποιο είναι το μυστικό που με τον σύζυγό σας είστε από τα ζευγάρια που έχουν αντέξει στον χρόνο; «Αγάπη, αγάπη, αγάπη».

korinthiou.jpg

Πιστεύετε στο για πάντα; Βλέπετε τον εαυτό σας να είστε με τον Γιάννη Αϊβάζη μέχρι τα βαθιά σας γεράματά;

«Το για πάντα είναι στην ψυχή μας και όχι στις συνθήκες. Δεν μπορώ να ξέρω πώς η ζωή θα μας τα φέρει, ξεκάθαρα γνωρίζω ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπώ με όλη την ψυχή μου, είναι κομμάτι μου, η οικογένειά μου και για πάντα μέρος της καρδιάς μου»

1676403620039-801488777-korinthiou-(5).jpg

Αν με έναν μαγικό τρόπο μπορούσαν να εκπληρωθούν τρεις ευχές σας ποιες θα ήταν αυτές;

«Κανένας μαγικός τρόπος. Η δύναμη βρίσκεται μέσα μας. Στο μυαλό μας, στην ψυχή μας. Στη συνείδησή μας και στο υποσυνείδητό μας. Ό,τι φέρουμε σαν άνθρωποι, ό,τι σκεφτόμαστε, είναι εντολή που εμείς έχουμε δώσει σε εμάς. Οπότε με τον πιο υπέροχο και φωτεινό τρόπο και απόλυτα συνειδητά θα πω ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΗ- ΦΩΣ ΦΩΣ ΦΩΣ. Γαλήνη και ευλογία στη ζωή. Να αγαπιόμαστε, να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον με ανιδιοτέλεια. Και να χαμογελάμε φωτεινά!», λέει στο Εγώ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved