Media

Δημήτρης Κόκοτας: Τα 20 χρόνια γάμου και ο λόγος που απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Κόκοτας μιλά για τον λόγο που απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας, αναφέρει ότι έχει υπάρξει επηρμένος μετά από επιτυχία και αποκαλύπτει τι του λείπει περισσότερο από τον πατέρα του Σταμάτη Κόκοτα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας μίλησε για την οικογένειά του, λέγοντας πως παλαιότερα απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας ειδικά όταν ήταν με τη γυναίκα του και το παιδί τους.

«Όταν η επιτυχία φθίνει δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Έχω υπάρξει επηρμένος. Όταν έχεις μια μεγάλη επιτυχία δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστείς».

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον πατέρα του και είπε πως δεν τον βλέπει σαν τον Σταμάτη Κόκοτα αλλά απλώς σαν τον μπαμπά του.

«Τον πατέρα μου τον βλέπω σαν μπαμπά μου και όχι σαν Σταμάτη Κόκοτα. Πιο πολύ μου λείπει η συνήθεια να λέω στον μπαμπά μου ‘’καλημέρα’’ η ‘’έλα μπαμπά είσαι σπίτι;’’».

kokotas-2.jpg

Ο ίδιος αναφέρει πως μόλις δημιούργησε την οικογένεια του συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να το είχε κάνει 10 χρόνια πιο νωρίς.

«Με τη σύζυγο μου είμαστε 20 χρόνια μαζί. Με την κόρη μου συζητάω τα πάντα. Η κόρη μου τα ξέρει τα τραγούδια μου, έρχεται και στις συναυλίες μου».

Ο Δημήτρης Κόκοτας αύριο, όπως κάθε Σάββατο, τραγουδάει στο Naval μαζί με τη Λιούμπα Ζώρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved