Με ποιο πρότζεκτ επιστρέφει ο Έκτορας Μποτρίνι στην μικρή οθόνη
Media

Με ποιο πρότζεκτ επιστρέφει ο Έκτορας Μποτρίνι στην μικρή οθόνη

Επιστρέφει στην μικρή οθόνη ο Ελληνοϊταλός σεφ που πολλοί θαυμάζουν. Το 2015 στον ANT1 ήταν κριτής στο ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου'' με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Μάιο του 2017 έκανε στο ίδιο κανάλι το ''My Way'' μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Μάρτιο του 2018 πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική εκπομπή ''Hell’s Kitchen''.

Το ότι ο Μάρκος Σεφερλής την επόμενη σεζόν θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ το παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είναι ήδη γνωστό. Η έκπληξη όμως είναι άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο που είναι συνυφασμένο με την κριτική των πιάτων στο συγκεκριμένο φορμάτ, επιστρέφει και δεν είναι άλλο από τον Έκτορα Μποτρίνι ο οποίος έχει δώσει τα χέρια με τον σταθμό.

Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, όμως η προετοιμασία του προγράμματος βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα.

1675184464400-684905254-botrini-1.jpg

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάρκος Σεφερλής κατόπιν συνάντησης με τον ΑΝΤ1, με τον οποίο δεν βρέθηκε κοινός τόπος για την ανανέωση του συμβολαίου μετά από δύο χρόνια συνεργασίας ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου εξέδωσε, μάλιστα, ανακοίνωση προκαλώντας έκπληξη, καθώς για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά «έσπασε» τον άγραφο νόμο ότι δεν ανακοινώνονται συμφωνίες με πρόσωπα όσο αυτά βρίσκονται σε άλλη τηλεοπτική συχνότητα.

Markos-Seferlis.jpg

Οι συμβατικές υποχρεώσεις του Μάρκου Σεφερλή με τον ΑΝΤ1 έχουν ολοκληρωθεί, όπως και τα γυρίσματα για το «5x5», το οποίο, όμως θα συνεχίσει να μεταδίδεται έως και τον Ιούνιο. Ο ΑΝΤ1 πιστεύει πολύ στο φορμάτ του «5x5», το οποίο, παρά την αποχώρηση Σεφερλή, δεν θα καταργηθεί, αλλά θα συνεχίσει με άλλο πρόσωπο, το οποίο και αναζητείται.

Πηγή: ΤV - 24

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved