Μανούσος Μανουσάκης: «Με προβλημάτισε ο λόγος της μειωμένης θεαματικότητας στο Κόκκινο Ποτάμι»
Media

Μανούσος Μανουσάκης: «Με προβλημάτισε ο λόγος της μειωμένης θεαματικότητας στο Κόκκινο Ποτάμι»

Η ολοκλήρωση της σειράς «Κόκκινο ποτάμι», η μειωμένη θεαματικότητα που προβλημάτισε τον Μανούσο Μανουσάκη και η τραγωδία της Ιφιγένειας και η στήριξη του Δημοσθένη στο επίκεντρο της συνέντευξης του γνωστού σεναριογράφου. 

Μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν, το «Κόκκινο ποτάμι» επέστρεψε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του OPEN, με ένα δεύτερο κύκλο...

Το «Κόκκινο ποτάμι» ήταν ένα στοίχημα να καταφέρουμε -και λέω να καταφέρουμε εγώ και οι συνεργάτες μου, διότι ο κινηματογράφος και η τηλεόραση είναι μια ομαδική δουλειά- να αποδώσουμε μια εποχή, να συζητήσουμε με τον κόσμο την ιστορία της χώρας μας. Να παρουσιάσουμε την ιστορία μέσα από τα πάθη των ηρώων μας, από τους έρωτές τους, τις ταλαιπωρίες τους, τις χαρές τους, την επιβίωσή τους, το θάνατό τους... Μέσα από τα πάθη τους βλέπουμε όσα πέρασε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια. Προσωποποιήσαμε την ιστορία. Αυτό ήταν το μεγάλο στοίχημα και νιώθω μεγάλη ικανοποίηση όταν ακούω στο δρόμο τα σχόλια του κόσμου. Ότι, δηλαδή, μέσα από τη σειρά μαθαίνουν για την ιστορία της χώρας μας.

manousakis-manousos-660_0.jpg

Φέτος η σειρά φτάνει μέχρι και την Καταστροφή της Σμύρνης.

Ναι, εκεί ολοκληρώνεται. Με την Καταστροφή της Σμύρνης και ένα μικρό λεκτικό επίλογο για όσα ακολούθησαν.

Είχε ακουστεί ότι δέκα επεισόδια της σειράς θα τα βλέπαμε με τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Όχι, η σειρά ολοκληρώνεται στα 27 επεισόδια, την τρέχουσα τηλεοπτική περίοδο.

Σας στεναχώρησε το γεγονός ότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι το ίδιο υψηλά με αυτά του πρώτου κύκλου;

Δεν με στεναχώρησε. Με προβλημάτισε ο λόγος της μειωμένης θεαματικότητας. διότι όλα τα σχόλια που λαμβάνω είναι πάρα πολύ θετικά. Και από τα social media μέσω των tweets. Από την άλλη, είναι ένα έργο που δεν γερνά! Θα παιχτεί και θα ξαναπαιχτεί και θα κερδίσει τον κόσμο που του αναλογεί.

kokkino-potai-(3).jpg

Έρχομαι και στους δύο βασικούς ήρωες της ιστορίας, την Ιφιγένεια και τον Δημοσθένη. Θα τους δούμε μαζί στο τέλος της σειράς;

Δεν είναι λίγο νωρίς να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα; Όπως θα έλεγε και ένας ντετέκτιβ, οι ενδείξεις είναι αυτές, αλλά ας περιμένουμε τις αποδείξεις!

Η Ιφιγένεια ζει ακόμα μία τραγωδία, το θάνατο του παιδιού της...

Ναι, ζει πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά και αυτό μπορεί να επιταχύνει τη δημιουργία σχέσεων, την ανάγκη να πιαστεί από κάπου. Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά σε συνθήκες ακραίας κρίσης.

Πηγή: 7 Μέρες TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved