Τσιμτσιλή για Καράβα: «Φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ»
Media

Τσιμτσιλή για Καράβα: «Φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ»

Μία δήλωση του Γιώργου Καράβα στην εκπομπή, Night Out ενόχλησε την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τον ρώτησε αν είναι έτοιμος να γίνει κεντρικός παρουσιαστής μιας εκπομπής και ο Καράβας απάντησε:: «Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου».

giorgos-karavas-(2).jpg

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι εμένα ο Γιώργος Καράβας σαν άτομο, σαν τηλεοπτικό πρόσωπο και σαν συμπεριφορά, μου ήταν και μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Είχε τύχει και τον είχα φιλοξενήσει κι εδώ. Με τον τρόπο που μίλησε, λίγο με αιφνιδίασε, γιατί είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ.Ο Γιώργος χρωστάει την ανάδειξή του 100% στους ανθρώπους του Star και στη Βίκυ Καγιά.»

giorgos-karavas-(1).jpg

Και πρόσθεσε: «Βλέπω έναν άνθρωπο που είναι τρία χρόνια στην τηλεόραση και βγαίνει και λέει “πιστεύω τόσο στον εαυτό μου, που ό,τι κι αν κάνω, θα το κάνω τέλεια κι αν κάπου χρωστάω ευχαριστώ ο πρώτος που το χρωστάω είναι ο εαυτός μου”. Για τον Γιώργο που ξέρω, εκτιμώ και συμπαθώ, μου κλώτσησε.

Από τη μία μου αρέσει, μου αρέσουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, αλλά στα τρία χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, όταν τα χρωστάς όλα σε ένα κανάλι και σε δύο πρότζεκτ, καλό είναι να κρατάς τη μπάλα ουσιαστικά πιο χαμηλά»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved