MasterChef: Συνάντησαν τις μητέρες τους και ξέσπασαν σε κλάματα! «Μας έφερναν φαγητό οι γείτονες»
Media

MasterChef: Συνάντησαν τις μητέρες τους και ξέσπασαν σε κλάματα! «Μας έφερναν φαγητό οι γείτονες»

MasterChef: Το αποψινό (1/5) Mystery Box επιφύλασσε στους 11 επίδοξους chefs πολλές συγκινήσεις και αναμνήσεις.

Το ζητούμενο της σημερινής δοκιμασίας ήταν να ανατρέξουν στην παιδική τους ηλικία και να θυμηθούν το αγαπημένο φαγητό που τους έφτιαχνε η μαμά τους.

Μόλις σήκωσαν τα κουτιά και αντίκρισαν το περιεχόμενό τους άρχισαν να κλαίνε, ιδίως όταν οι κριτές τους ζήτησαν να διαβάσουν φωναχτά το γράμμα που τους είχαν αφήσει οι μαμάδες τους. Κι εκείνη την ώρα άνοιξε η μεγάλη πόρτα και δεν πίστευαν στα μάτια τους αφού τις είδαν μπροστά τους!

Ο Γιώργος Πορφύρης μάλιστα, αποκάλεσε την μητέρα του μαχήτρια, λέγοντας ότι έχει καταφέρει τα πάντα μόνη της. Στη συνέχεια ξέσπασε σε λυγμούς περιγράφοντας τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του.

«Έχουμε περάσει στιγμές που όντως δεν είχαμε να φάμε και μας έφερναν φαγητό οι γείτονες. Να πρέπει να κάνεις δουλειές που δε σου αρέσουν και δυο δουλειές μόνο και μόνο, για να βρούμε τον δρόμο μας», είπε χαρακτηριστικά

Δύσκολα παιδικά χρόνια έζησε και ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος αποκάλυψε on camera ότι η μαμά του έκλαιγε, επειδή εκείνος δεν έβρισκε φαγητό στο ψυγείο.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα συνέβησαν στο MasterChef:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved