Βανέσα Αδαμοπούλου: «Διαζύγιο δεν υπήρχε...δεν έχουμε πάει σε δικαστήρια»
Media

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Διαζύγιο δεν υπήρχε...δεν έχουμε πάει σε δικαστήρια»

Η τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε για το νέο της τραγούδι, για την αντίδραση του γιου της μετά τον χωρισμό της με τον ηθοποιό και πατέρα του παιδιού Ιωάννη Παπαζήση και για τα «σκοτάδια που οδήγησαν στο φως».

Για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την συνεπιμέλεια του παιδιού της μετά τον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση μίλησε η τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό μας»

«Το νέο μου τραγούδι έχει τίτλο «Χώρισα εχθές» και με εκφράζει απόλυτα. Είναι ένα τραγούδι απενοχοποιητικό σε σχέση με τον χωρισμό. Η ζωή συνεχίζεται, πάει παρακάτω. Όλο αυτό είναι ένα μήνυμα στην αντίθετη πλευρά, στην μαυρίλα του χωρισμού, ειδικά όταν υπάρχει και μια οικογένεια που είναι πολύ σημαντικό πράγμα», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου.

Αναφερόμενη στο πώς αντέδρασε ο γιος τους μετά τον χωρισμό, η Βανέσα Αδαμοπούλου αποκάλυψε: «Ο Ιάσονας το πήρε μια χαρά αφού και οι γονείς του είναι μια χαρά. Είμαι υπέρ της συνεπιμέλειας, είναι όλα υπό συνεννόηση με τον Ιωάννη. Διαζύγιο δεν υπήρχε γιατί δεν υπήρχε γάμος, είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν έχουμε πάει σε δικαστήρια, οποία συνεννόηση γίνεται, είναι μεταξύ μας. Θέλω ο πατέρας του παιδιού να έχει τα ίδια δικαιώματα με την μητέρα».

1675200073544-414032926-vanessa-adamopoulou.jpg

«Η στεναχώρια και κάποια σκοτάδια που έχω περάσει, με οδήγησαν στο φως. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να αντεπεξέλθω αλλιώς. Αντιμετωπίζω την ζωή και τους ανθρώπους δίπλα μου σαν θαύμα», τόνισε τέλος η πρώην σύντροφος του Ιωάννη Παπαζήση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved