Σασμός: «Ωδή» στην υποκριτική δεινότητα του Ήμελλου! Το twitter αποθέωσε ξανά τον Φραγκιαδάκη
Media

Σασμός: «Ωδή» στην υποκριτική δεινότητα του Ήμελλου! Το twitter αποθέωσε ξανά τον Φραγκιαδάκη

Σασμός: Για μια ακόμη φορά το twitter αποθέωσε τον Δημήτρη Ήμελλο και όχι άδικα.

Επεισόδιο με αποκαλύψεις, καταιγιστικές εξελίξεις και σκηνές από αυτές που μας κάνουν να θυμόμαστε τη σπουδαιότητα των ηθοποιών που έχουν γίνει «ένα» με τους ήρωες τους.

sasmos-(7).jpg

Αυτή τη φορά οι χρήστες του twitter δεν άφησαν ασχολίαστη τη σκηνή ανάμεσα στον Φραγκιαδάκη και τον Ευθύμη. Μετά από μια εκρηκτική συνάντησή με τον Ευθύμη, ο Αντώνης αρχίζει να ενώνει τα κομμάτια του παζλ.

sasmos-(4).jpg

Ο Ευθύμης πήγε στο σπίτι του Αντώνη και η συνάντηση ήταν εκρηκτική. Πιο συγκεκριμένα ο Φαρμάκης έκανε τον Φραγκιαδάκη λιώμα, να προσπαθώντας να τον συγχωρήσει που σκότωσε πριν από χρόνια τη γυναίκα της ζωής του. Εκείνος δεν το δέχτηκε αλλά του υποσχέθηκε πως δεν θα τον πειράξει αναγνωρίζοντας τις ενοχές στα μάτια του.

Στο twitter επικράτησε και πάλι χαμός για την εξαιρετική ερμηνεία του τηλεοπτικού Αντώνη.

Δες τα σχόλια στη gallery

Στο νέο επεισόδιο

Η είδηση της αποκατάστασης της μνήμης του Αντώνη χαροποιεί τους πάντες. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης καταρρέει ολοένα και περισσότερο, ενώ οι προσπάθειες της Στέλλας να τον κάνει να της ανοιχτεί, αποδεικνύονται μάταιες. Ο Αστέρης παραμένει μπερδεμένος αναφορικά με τη σχέση του με την Αργυρώ από εδώ και μπρος. Η Καλλιόπη κάνει ένα μοιραίο λάθος απέναντι στον Παύλο, γεγονός που εξοργίζει τον Μαθιό.

SASMOS-D.Ale3andrhs.JPG

Ο Αντώνης δραστηριοποιείται και πάλι, αποφασισμένος να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον του. Μία απρόσμενη άφιξη στο ξενοδοχείο πανικοβάλλει την Αργυρώ και την Βασιλική, ενώ ο χειρότερος φόβος του Μαθιού σχετικά με το όπλο βγαίνει αληθινός. Ο δρόμος προς την αλήθεια έχει ανοίξει και τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν έναν δρόμο χωρίς επιστροφή…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved