Survivor: Το μήνυμα της Πηλιάκη μετά την αποχώρηση του Χανταμπάκη
Media

Survivor: Το μήνυμα της Πηλιάκη μετά την αποχώρηση του Χανταμπάκη

O Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε από το Survivor All Star σοκάροντας τους παίκτες.

Μετά τις κατηγορίες του Κωνσταντίνου Βασάλου ότι μετέφερε «κουβέντες» από τη μια ομάδα στην άλλη και αποκάλυψε στον ίδιο κάτι που είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον αφορούσε, ο Στέλιος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

«Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι.

Ο κόσμος ξέρω ότι με αγαπάει και με στηρίζει. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα και δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου. Έφτασα και ξεπέρασα τα όριά μου. Τους ευχαριστώ όλους και αυτή είναι η τελική απόφασή μου. Δεν έχω άλλη δύναμη. Με την υποψηφιότητα μου ένιωσα ότι ήδη έχω φύγει. Θέλω όλους να τους ευχαριστήσω. Ήταν όλοι οικογένειά μου», είπε και αποχώρησε.

xantampakis.jpg

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Στέλιου, η σύζυγος του, Όλγα Πηλιάκη έγραψε ένα μήνυμα στο Instagram: «Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Σε αγαπάμε πολύ, μας κάνεις υπερήφανους κάθε στιγμή» και ανήρτησε ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή της αποχώρησής του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved