Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης στη φυλακή – Το αδίστακτο σχέδιο της Βικτώριας
Media

Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης στη φυλακή – Το αδίστακτο σχέδιο της Βικτώριας

Οι ανατροπές συνεχίζονται στην επιτυχημένη σειρά «0 Παράδεισος των κυριών».

Στα προσεχή επεισόδια, η Βικτώρια οργανώνει ένα αδίστακτο σχέδιο και συμμαχεί με τον Χρηστίδη με αποτέλεσμα ο Αποστολής να συλλαμβάνεται

paradeisos-(6).jpg

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα συμβούν στην πορεία της σειράς, καθώς μια απρόσμενη συμμαχία αναμένεται να καταστρέψει τη ζωή του Αποστόλη. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Στο σπίτι της οικογένειας Βασιλείου, η κατάσταση παραμένει τεταμένη με τον Αποστόλη να οδηγεί τα πράγματα στα άκρα. Συγκεκριμένα, ο άντρας κάνει έξωση στην Όλγα και στον Πάρη υποστηρίζοντας πως πλέον το σπίτι τού ανήκει. Στο άκουσμα της είδησης, η γυναίκα γίνεται έξαλλη και ξεσπάει κατά του πρώην αγαπημένου της.

paradeisos-(4).jpg

Η ίδια είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει πίσω την περιουσία της και την ημέρα που πηγαίνει στο σπίτι ένας υποψήφιος αγοραστής η Όλγα παρεμβαίνει. Η τελευταία λέει στον άντρα πως το σπίτι τής ανήκει και πως ο Αποστολής έχει πλαστογραφήσει την υπογραφή της, με αποτέλεσμα εκείνος να φοβάται πως θα μπλέξει και να φεύγει άρον άρον.

Την ίδια στιγμή, ο Χρηστίδης, μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον Γιαμμαλή, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Ωστόσο, ο άντρας δίνει μια μεγάλη μάχη για να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια με την υγεία του. Κάποια στιγμή, πηγαίνει στο νοσοκομείο ο Δημοσθένης για να του πάρει κατάθεση για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά και όχι μόνο, αλλά εκείνος αρνείται να του μιλήσει. Λίγο μετά, όμως, ο Θανάσης δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη.

paradeisos-(5).jpg

Η Βικτώρια φτάνει στο δωμάτιο που νοσηλεύεται και τον παρακαλεί να συμμαχήσουν και να μην την καταδώσει για όλα όσα έχει κάνει. Μάλιστα, του ορκίζεται πως θα του δώσει όσα χρήματα θέλει, αρκεί να ρίξει όλα τα εγκλήματα και τη δολοφονία του Αριστείδη στον Αποστόλη. Η πρότασή της είναι ιδιαίτερα δελεαστική και ο Χρηστίδης ξέρει καλά πως μόνο εκείνη μπορεί να τον βοηθήσει. Έτσι, λοιπόν, δέχεται και την επόμενη μέρα που δίνει κατάθεση λέει όσα συμφώνησαν με τη Βικτώρια. Έπειτα, οι Αρχές κινητοποιούνται και βγαίνει ένταλμα σύλληψης για τον Αποστόλη. Πράγματι, λίγο μετά, ο άντρας συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή για τον φόνο του Αριστείδη, ενώ η Βικτώρια είναι ιδιαίτερα χαρούμενη μιας και το σχέδιό της ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

paradeisos-(3).jpg

Όμως τα πράγματα και για εκείνη στην πορεία δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα. Κι αυτό γιατί ο Γιαμμαλής τη θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο της Ντέπυς και αποκαλύπτει στην Όλγα τις πληροφορίες που έχει από τον ιατροδικαστή. Ανάμεσα σε άλλα, της λέει πως βρέθηκαν ύποπτες ουσίες στον οργανισμό της Βλαστού και θεωρεί πως πίσω απ’ αυτό κρύβεται η Βικτώρια...

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved