Γιούλικα Σκαφιδά: «Έτρεξε τόσο αίμα πάνω στο νυφικό, ήταν σαν ταινία»
Media

Γιούλικα Σκαφιδά: «Έτρεξε τόσο αίμα πάνω στο νυφικό, ήταν σαν ταινία»

H ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε για τα διάφορα απρόοπτα περιστατικά που της έχουν συμβεί στην τηλεοπτική, κινηματογραφική και θεατρική της καριέρα όσα χρόνια είναι ενεργή στον καλλιτεχνικό χώρο.

Γα τα ακραία περιστατικά που της έχουν συμβεί στο θέατρο αλλά και σε τηλεοπτικά γυρίσματα μίλησε η Γιούλικα Σκαφιδά στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Πάνω στη δουλειά συμβαίνουν διάφορα, έχουμε άγχος και πολλά πράγματα είναι απαιτητικά. Και ο κόσμος καμιά φορά ξεχνιέται, νομίζει ότι βλέπει τηλεόραση, σχολιάζει, συζητάει και σε δείχνει με το δάχτυλο», είπε η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Στο Εθνικό ήταν μία δυσάρεστη στιγμή που κάναμε μία σκηνή βίας κι ένας κύριος είχε πεταχτεί από την πλατεία και είπε ότι δεν είναι σωστό να δείχνουμε τέτοια πράγματα. Πάγωσα για μερικά δευτερόλεπτα, δεν ήξερα τι θα κάνει, θα σηκωθεί, θα κάτσει κάτω; Ευτυχώς έκατσε στη θέση του και συνεχίσαμε την παράσταση», ανέφερε η ηθοποιός.

«Έχω σπάσει τη μύτη μου σε γύρισμα σειράς. Ήταν μία σκηνή πάλης, είχε πολύ κρύο, του ξέφυγε του συμπρωταγωνιστή μου και έφαγα δύο καλές στη μυτούλα μου. Έπεσα κάτω, φορούσα και ένα νυφικό. Είχα ζαλιστεί και με το που σηκώθηκα, έτρεξε τόσο αίμα πάνω στο νυφικό που έγινε κόκκινο, ήταν σαν ταινία», πρόσθεσε.

skafida-(8).jpg

Παραδέχτηκε τέλος ότι δεν έχουν γίνει ακραία περιστατικά θαυμασμού προς το πρόσωπό της, ενώ τόνισε πως ο περισσότερος κόσμος τη θυμάται από τους ρόλους της στις σειρές του MEGA, «Μαύρα Μεσάνυχτα» και «Νησί».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved