Media

Survivor All Star: Αλλαγές στους κανόνες λόγω εκλογών και Eurovision - Η ανακοίνωση του Λιανού

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Αλλαγές έρχονται στο Survivor λόγω των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών αλλά και του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιανός το βράδυ της Κυριακής 7/5, οι αλλαγές έχουν ως εξής:

«έχω να σας κάνω κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με τους αγώνες ασυλίας αυτής της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε δύο αγώνες ασυλίας. Σήμερα παίζουμε κανονικά τον πρώτο αγώνα ασυλίας και θα ακολουθήσει φυσικά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας όπου εκεί θα βγει ένας υποψήφιος. Αύριο όμως έρχεται ο πιο σημαντικός αγώνας ασυλίας, ο δεύτερος και τελευταίος για αυτή την εβδομάδα. Ανεξάρτητα τι θα κάνετε σήμερα, είτε κερδίσετε είτε χάσετε, αύριο θα αναδειχθούν άλλοι δύο υποψήφιοι από την ομάδα που θα χάσει.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τουλάχιστον τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και κάποιος από αυτούς θα αποχωρήσει. Επίσης, αναφέρομαι συγκεκριμένα στην κόκκινη εβδομάδα, αυτή την εβδομάδα δεν ισχύει ο κανόνας των δύο και τα κορίτσια δεν προστατεύονται. Έχετε μείνει τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, επομένως όλοι μπορούν να ψηφιστούν κανονικά» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Τέλος να σημειωθεί πως το Survivor All Star θα σταματήσει την προβολή των επεισοδίων την Τρίτη. Δηλαδή ούτε την Τετάρτη που θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ούτε και την Πέμπτη που διαγωνίζεται η Ελλάδα στον δεύτερο ημιτελικό της Eurvision 2023.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved