Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο χωρισμός από τον Σχίζα, το βίντεο στον Παρνασσό και το νέο σπίτι
Media

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο χωρισμός από τον Σχίζα, το βίντεο στον Παρνασσό και το νέο σπίτι

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον οριστικό χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα, μίλησε για το νέο της σπίτι, τη νέα καθημερινότητα και πρώτη φορά αναφέρθηκε στο περιβόητο βίντεο στον Παρνασσό, όταν ο Στάθης ήταν στο survivor.

Αρχικά ανέφερε: «Το νέο μου σπίτι είναι απλό, λιτό, γιατί ζω ακόμα στους τέσσερις τοίχους. Είμαι σε φάση που δεν έχω ούτε μαχαιροπίρουνα. Δε δείχνω πολλά κομμάτια, γιατί υπάρχει και το κακό το μάτι. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την αρχή».

Και πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μάθει πολύ στη μοναξιά. Πιο πριν υπήρξα παντρεμένη, οπότε πάλι ήμουν με κάποιον που κοιμόμασταν μαζί. Εντάξει, συνηθίζω, μ’ αρέσει, πατάω στα πόδια μου, γνωρίζω και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου».

alexandra-panagiotarou-(2).jpg

Και τόνισε: «Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται, πόσο μάλλον και μέσα από μία συγκατοίκηση. Κρατάμε τα καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τσακώνεται εύκολα».

Για το βίντεο που δημοσίευσε από τον Παρνασσό, στο οποίο φαίνεται να διασκεδάζει με έναν φίλο της, είπε πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου:

«Στο βίντεο στον Παρνασσό ήταν ένας φίλος μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι με κάποιον και να υπάρχει κάτι ερωτικό, πόσο μάλλον όταν ο σύντροφός μου ήταν στο Survivor κι εγώ τον στήριζα τόσο καιρό».

alexandra-panagiotarou-(5).jpg

Και υπογράμμισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν βγήκα να το διαψεύσω, γιατί δεν το θεώρησα απαραίτητο. Ίσως, όμως, να έπρεπε να το είχα κάνει, γιατί είδα ότι όταν δεν απαντάς σε κάτι, παίρνει έκταση πολλές φορές».

alexandra-panagiotarou-(3).jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Super Κατερίνα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved