Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν κάνει για Eurovision...δεν του ταιριάζει»
Media

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν κάνει για Eurovision...δεν του ταιριάζει»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που έχει συμμετάσχει δυο φορές στο παρελθόν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με αφορμή το party που έγινε το βράδυ της Τετάρτης σε γνωστό club και ήταν αφιερωμένο στη Eurovision.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου, αλλά έκανε για τις δικές του προτάσεις για μελλοντικούς εκπρόσωπους της Ελλάδας στη Eurovision.

«Ήμουν σήμερα και στον Φώτη στην εκπομπή και μου λέει “έχεις πει πως είναι ρατσιστικό να πηγαίνουν νέοι στη Eurovision”. Δεν είπα αυτό. Είπα να μην έχουμε ηλικιακό ρατσισμό στη Eurovision. Να πηγαίνουν και οι μεγάλες ηλικίες, όχι μόνο οι νεότεροι. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Η γλώσσα μας είναι πολύ πλούσια. Να μην το κάνουμε πολλές φορές talest show. Αυτή η απειρία μπορεί να στοιχίσει. Εύχομαι αύριο να μην… Δεν γίνεται να λέει η Καλομοίρα πέρσι πως θέλει να πάει και να της λες “όχι, είσαι μεγάλη”. Όποιος το αρνηθεί είναι ψεύτης.

argiros

Η Δέσποινα Βανδή θα μπορούσε να το κάνει, η Έλλη Κοκκίνου. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όχι τόσο, γιατί νιώθω ότι δεν του ταιριάζει. Μπορεί να πάει να τραγουδήσει σε άλλα φεστιβάλ. Θα μπορούσε άνετα να πάει στο διεθνές κομμάτι του Σαν Ρέμο. Δεν είναι θέμα χορευτικού. Ο Χρήστος Μάστορας θα μπορούσε, η Ελένη Φουρέιρα ξανά και η Ζοζεφίν θα μπορούσε. Λίγο ακόμα και θα μπορούσε», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved