Media

Μενεγάκη: «Κάγκελο» on air - «Μου ζητούν συνέχεια να τους κάνω τη μύτη της Ελένης»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη «τα έχασε» με την αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου ότι γνωστός πλαστικός χειρούργος ανέφερε ότι του ζητάνε τη μύτη της διάσημης παρουσιάστριας.

Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος, Ιωάννης Λύρας ανέφερε στο περιοδικό Λοιπόν: "Η μύτη της Ελένης Μενεγάκη είναι πάρα πολύ διάσημη και μου τη ζητούν πολύ συχνά. Όπως επίσης μου μου δείχνουν και τα πολύ στρογγυλά στήθη μίας άλλης σταρ, λέγοντας ότι δεν θέλουν να τα κάνουν έτσι. Να σας πω ότι η φωτογραφία άλλων ατόμων είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για να κατανοήσει ο πλαστικός χειρούργος τι επιθυμεί ο άνθρωπος που του ζητάει τις υπηρεσίες του, αλλά να κατανοήσει και εκείνος τι μπορεί να του δώσει ο πλαστικός. Αν υπάρχει για παράδειγμα μία φωτογραφία την οποία ο πλαστικός θεωρεί αρνητικό πρότυπο αισθητικής και δεν θέλει να την αποδώσει, τότε δικαιούται ο ενδιαφερόμενος να πει "ευχαριστώ πολύ" και να πάει σε άλλον γιατρό. Είναι ένα εργαλείο προστασίας λοιπόν και των δύο η φωτογραφία".

eleni-(1).jpg

Αυτή την είδηση μετέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η παρουσιάστρια «έμεινε άφωνη»!

Η Ελένη είπε χαρακτηριστικά: «Τη μύτη μου; Αλήθεια τώρα; Με εντυπωσίασαν… Πραγματικά θα τη δω καλύτερα τώρα» και άρχισε να παίρνει πόζες στον αέρα της εκπομπής της προκειμένου να δει τη μύτη της που ομολογουμένως είναι τέλεια.

eleni-(2).jpg

Με τον Δημήτρη να της λέει με αρκετή δόση χιούμορ: «Ελένη, η μύτη σου είναι σε κατάλογο; Τι θα πάρετε; Τη μύτη της Ελένης Μενεγάκη… Έχει τόσο. Α, θα πάρω μόνο το ένα ρουθούνι» και ξέσπασαν σε γέλια.

menegaki-122.JPG

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved