Good Job Nicky: «Οι φίλοι με φωνάζουν Κουτσορίκι και Κωσταρίκα...δεν ήταν όνειρο η Εurovision»
Media

Good Job Nicky: «Οι φίλοι με φωνάζουν Κουτσορίκι και Κωσταρίκα...δεν ήταν όνειρο η Εurovision»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Good Job Nicky με αφορμή τις επερχόμενες σκηνικές του εμφανίσεις σε Gazarte, Τεχνόπολη αλλά και στην επαρχία.

Ο νεαρός γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου μίλησε για την επιτυχία που σημειώνει ο ίδιος, την τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του αλλά και την καλλιτεχνική επικοινωνία με τον πατέρα του.

Ο Good Job Nicky εξομολογήθηκε πως «θέλω να με αποκαλείται ότι σας κάνει να νιώθετε οικειότητα με μένα. Το όνομα μου το καλλιτεχνικό είναι Good Job Nicky και οι φίλοι μου με φωνάζουν Κουτσορίκι, Κωσταρίκα. Δεν περίμενα τίποτα, δεν είχα προσδοκίες αν θα πάνε όλα καλά. Ξέρω ότι κάποια στιγμή στη ζωή μου, άμα συνεχίσω δουλεύω έτσι, θα πετύχω τους στόχους μου. Την έκθεση δεν την φοβήθηκα ποτέ γιατί νιώθω ότι έχω κάτι να προσφέρω».

good-job-nivky.jpg

«Στην εκπομπή η μητέρα μου μού φαίνεται όπως όπως μου φαίνεται και στο σπίτι. Είναι αληθινότατη και έχω πάρει από εκείνη και γω το να είμαι ίδιος όπως μιλάω μπροστά και πίσω από την κάμερα. Είναι ο ίδιος άνθρωπος. Η μαμά στο σπίτι, η μαμά στο Ζήσε αλλιώς», είπε.

836c728e-parios-alimperth-paidia-07.jpg

«Ο πατέρας μου δεν ακούει τα τραγούδια μου. Τα ακούει όταν βγουν αλλά με τον πατέρα μου έχουμε μια ωραία καλλιτεχνική ιδέα. Μιλάμε για ιδέες και όχι για κάτι που έχει γίνει και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ με τον μπαμπά μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Good Job Nicky στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Αναφερόμενος τέλος στην περσινή του συμμετοχή στη Εurovision είπε ότι δεν ήταν όνειρό του να συμμετάσχει στον μουσικό διαγωνισμό αλλά ότι σίγουρα είναι όνειρό του να είναι «wanted», να τον θέλουν δηλαδή και να τον καλούν σε μουσικά γεγονότα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved