Κατερίνα Καραβάτου: Οι αρνητικές κριτικές για το My Style Rocks και ο… εισβολέας γιος της, Αρίωνας
Media

Κατερίνα Καραβάτου: Οι αρνητικές κριτικές για το My Style Rocks και ο… εισβολέας γιος της, Αρίωνας

H Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια για το My Styler Rocks, τα μελλοντικά σχέδιά της και… στη συζήτηση με τους δημοσιογράφους εισέβαλε και ο γλυκύτατος γιος της.

«Θα ήθελα αυτό που θα έρθει να είναι μια χρονιά σαν τη φετινή, αυτό θα ήθελα. Το πρόσημο είναι ξεκάθαρα θετικό», είπε αρχικά.

Για τις αυστηρές κριτικές που δέχτηκε, τόνισε: «Θεωρώ και την αμφισβήτηση εργαλείο της δουλειάς μου γιατί αυτό με πάει ακόμα πιο μπροστά. Όταν κάποιος δεν έχει δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, μπορεί να σκέφτεται ο άλλος εάν είναι ή δεν είναι καλός. Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό».

karavatou-(1).jpg

Και πρόσθεσε η Κατερίνα Καραβάτου: «Κατερίνα, πρωινές εκπομπές παρακολουθείς;» ήταν η επόμενη ερώτηση που δέχτηκε με τον γιο της από το πίσω κάθισμα να απαντά: «Όχι» αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια: «Καταλάβατε γιατί πρέπει να φύγω;».

Για την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη, δήλωσε: «Δεν έχω απορρίψει κάτι! Λατρεύω αυτές τις εκπομπές». Ακόμα, όταν ρωτήθηκε για το πρωινό του STAR ο Αρίωνας είπε: «Πες όχι», με την Κατερίνα να τού λέει: «Γιατί να πω όχι;».

karavatou-(2).jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, breakfast @ star

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved