Ο Δημήτρης Λάλος αποκαλύπτει: «Στο Σασμό θα έχουμε δράματα, χαμός θα γίνει»
Media

Ο Δημήτρης Λάλος αποκαλύπτει: «Στο Σασμό θα έχουμε δράματα, χαμός θα γίνει»

Ο Μαθιός, ο κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος, μίλησε σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου, στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» για τις συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται στον «Σασμό».

O Δημήτρης Λάλος ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά φαινόμενο των 2 τελευταίων ετών αναφέρεται στο πόσο δεμένη είναι η οικογένεια του «Σασμού» ενώ υπόσχεται ότι κάθε βράδυ θα είναι μαζί μας, για να μας κρατάνε συντροφιά.

«Ο Σασμός είναι μια επιτυχημένη σειρά. Και μια επιτυχημένη σειρά, δεν μπορούμε παρά να τη στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό» αναφέρει ο τηλεοπτικός Μαθιός.

«Τον αγαπήσαμε τον Σασμό και μας αγάπησε ο κόσμος μέσα από αυτόν… Παρηγορούμε τον κόσμο, του κρατάμε συντροφιά» λέει επίσης ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στις σχέσεις που έχουν αναπτύξει ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς, τονίζει: «Οι δουλειές μας είναι οι άνθρωποι μας. Είναι αυτοί που συναναστρεφόμαστε καθημερινά. Στο Σασμό έχουμε γίνει μια οικογένεια. Μαζί με όλη την Ελλάδα κάνουμε κάτι το οποίο αφήνει ιστορία. Αυτό δεν μπορούμε παρά να το στηρίξουμε, για να είναι ακόμα πιο συναρπαστικό».

SASMOS-M.Lampropoyloy-D.Lalos.JPG

Προσέθεσε το πόσο ευγνώμων είναι αφού, μέσω της σειράς, του έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξει καταστάσεις που ούτε θα τις ονειρευόταν. «Τα τελευταία επεισόδια, κι αυτά που έχω κληθεί να παίξω, είναι για έναν ηθοποιό πρόκληση κι ευλογία», σημείωσε χαρατηριστικά.

sasmos-(3).JPG

Οι εξελίξεις που έρχονται είναι καταιγιστικές, με ανατροπές, αποκαλύψεις και απρόβλεπτα γεγονότα, όπως είπε. «Κι εμείς διαβάζουμε τα σενάρια σα να είμαστε θεατές. Περιμένουμε κάθε μέρα με αγωνία ποιες θα είναι οι εξελίξεις». Σε ερώτηση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με τις εξελίξεις τους επόμενου διαστήματος στη σειρά ο «Μαθιός» είπε: «Θα έχουμε δράματα. Θα γίνει χαμός».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved