Πώς δρούσε η σπείρα που «εξαφάνιζε» supercars – Θύμα και ο σύζυγος της Καλομοίρας
Media

Πώς δρούσε η σπείρα που «εξαφάνιζε» supercars – Θύμα και ο σύζυγος της Καλομοίρας

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μέλος σπείρας που εξαφάνιζε πανάκριβα supercars σε περιοχές της Αττικής.

Θύματα της σπείρας που έκλεβε πολυτελέστατα αυτοκίνητα ήταν κυρίως επιφανείς επιχειρηματίες στη Βούλα και την Γλυφάδα. Από τη λίστα εκείνων, ωστόσο, των οποίων τα αυτοκίνητα έκαναν «φτερά», είναι ο σύζυγος της Καλομοίρας, Γιώργος Μπούσαλης, το αυτοκίνητο του οποίου άγγιζε τις 130.000 ευρώ.

Όλα έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, αφού τις περισσότερες φορές οι ιδιοκτήτες είχαν παρκάρει τα αυτοκίνητά τους είτε έξω από τα σπίτια τους, είτε πολύ κοντά σε αυτά.

bousalis.jpg

Οι δράστες, έφταναν με τα πόδια στο αυτοκίνητο που τους είχε υποδείξει ο 29χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Στη συνέχεια, τις περισσότερες φορές χρησιμοποιώντας κλειδί – πασπαρτού, έμπαιναν στο αυτοκίνητο, απενεργοποιούσαν σε δευτερόλεπτα τον συναγερμό και γίνονταν… καπνός.

Τα μέλη της σπείρας, ωστόσο, είχαν προάγει την κλοπή των οχημάτων σε επάγγελμα. Και σαν καλοί επαγγελματίες, ήξεραν ότι αυτού του τύπου τα αυτοκίνητα ίσως έχουν κρυμμένη συσκευή εντοπισμού.

Έτσι, μόλις τα άρπαζαν, τα πάρκαραν σε κοντινή απόσταση και περίμεναν να δουν εάν κάποιος τα εντοπίσει. Όταν βεβαιώνονταν ότι αυτό δε συνέβαινε, τότε τα μετέφεραν στο κρησφύγετό τους.

Τα μέλη της σπείρας είχαν αρπάξει συνολικά 9 αυτοκίνητα και είχαν αποπειραθεί να κλέψουν ένα ακόμη, με τη συνολική αξία των οχημάτων να ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Δείτε το βίντεο από το Live News:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved