Media

My Style Rocks: Η Καραβάτου προκάλεσε την έκπληξη όλων με την ανακοίνωσή της!

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Η Κατερίνα Καραβάτου από το ξεκίνημα του σημερινού (19/5) επεισοδίου, είπε ότι είχε μία έκπληξη φυλαγμένη για όλους και περίμενε το φινάλε για να την... μπουμπουνίσει. 

Πράγματι, πιστή στη δέσμευσή της, η Κατερίνα λίγο πριν ρίξει αυλαία η σημερινή εκπομπή, είπε ότι παρ' όλο που το My Style Rocks δεν προβάλλεται τις Κυριακές, αυτή την Κυριακή 21 Μαΐου, μέρα των εκλογών, όλο αυτό θα άλλαζε.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια, ο διαγωνισμός μόδας θα βγει κανονικά στον αέρα το απόγευμα της Κυριακής, λίγο πριν αναλάβουν τα ηνία της ενημέρωσης οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές των δελτίων ώστε να ενημερώνουν τους τηλεθεατές για τα εκλογικά αποτελέσματα.

Όπως είπε η Κατερίνα, οι διαγωνιζόμενες θα προετοιμαστούν σε ό,τι αφορά τα outfits τους ως «Πρώτες κυρίες την ημέρα των εκλογών». Αυτό θα είναι το θεματικό επεισόδιο της Κυριακής.

Όλες οι διαγωνιζόμενες μάλιστα έδειξαν να ενθουσιάζονται και φυσικά θα βάλουν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν με τις στυλιστικές επιλογές τους.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved