Media

Mitsi Var: Η επιστροφή του Γιώργου Μητσικώστα στην τηλεόραση. Η πρεμιέρα και ο Σωτήρης Καλυβάτσης

Gossip-tv Team

Τη δυναμική επιστροφή του στην τηλεόραση έκανε μετά από αρκετά χρόνια ο Γιώργος Μητσικώστας με μία σατυρική εκπομπή κατά την οποία σχολιάζει τα... κακώς κείμενα της επικαιρότητας αλλά και τους πρωταγωνιστές της. 

Μέσα από το Action 24 έκανε πρεμιέρα η εκπομπή του με τίτλο Mitsi Var χθες το βράδυ, έχοντας στο πλευρό του παλιούς και αγαπημένους του συνεργάτες.

Ο γνωστός ηθοποιός και σχολιαστής, παρουσίασε μία εκπομπή από εκείνες που θυμόμαστε από το παρελθόν, με πολύ γέλιο, σάτιρα αλλά και... μπηχτές για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

«Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα για το trailer κλπ, έχω κάνει τον Κοκλώνη και τον Μπισμπίκη που είναι new entries. Μου είχε λείψει η τηλεόραση, ήταν κάτι που ήταν να γίνει τώρα, είναι ωραία εποχή. Θα είμαστε τρεις παρουσιαστές, σαν το “Ράδιο Αρβύλα”» είχε πει σε συνέντευξή του ο Γιώργος Μητσικώστας πρόσφατα, δίνοντάς μας μία ιδέα για το τι επρόκειτο να δούμε.

Χθες, στην πρεμιέρα, στο πλευρό του είχε και τον Σωτήρη Καλυβάτση που είχαμε δει και πολύ παλιά σε ανάλογου ύφους εκπομπή, όταν ήταν ακόμα στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη. Ακολούθησε αργότερα καριέρα ηθοποιού όμως πάντα λάτρευε τις σατυρικές εκπομπές και να που του δόθηκε ξανά η ευκαιρία να το κάνει.

Δείτε Γιώργος Μητσικώστα και Σωτήρη Καλυβάτση παρακάτω σε απόσπασμα από την πρεμιέρα της εκπομπής Mitsi Var.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved