Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και οι υποψήφιοι
Media

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και οι υποψήφιοι

Το Survivor All Star επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ την ερχόμενη Τρίτη 23/5 και η συνέχεια θα είναι γεμάτη ανατροπές.

 

Την ώρα που οι φήμες για αποβολή του Νίκου Μπάρτζη και του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor All Star οργιάζουν, έρχεται μία ακόμη δύσκολη ημέρα για τη μπλε ομάδα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης κατηγορεί τον Τάκη Καραγκούνια πως έβρισε σπίτια και οικογένειες με τον μισθοφόρο να αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα και ο Μπάρτζης να αποχωρεί εκνευρισμένος.

O δεύτερος αγώνας ασυλίας

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας χάνουν οι μπλε και βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση Ηλίας Μπόγδανος, Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι Μαχητές ζητούν την οριστική αποβολή του Τάκη Καραγκούνια με τις ισορροπίες στο ριάλιτι να αλλάζουν συνεχώς.

Μετά από ένα έντονο αγώνα με αντίπαλο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο Τάκης, θα ριχτεί σε μάχη σώμα με σώμα με τον Νίκο Μπάρτζη αλλά με πολύ έντονο τρόπο. Σπρωξίματα, εντάσεις και εκνευρισμός θα είναι ό,τι θα δούμε να επικρατεί στο ματσάρισμα του Τάκη με τον Νίκο, γεγονός που θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους παίκτες της Μπλε ομάδας.

Η συμπεριφορά του αυτή δεν θα μείνει ατιμώρητη από την παραγωγή η οποία θα στείλει τόσο τον Τάκη όσο και τον Νίκο στο ξενοδοχείο, αποβάλλοντάς τους προσωρινά από το παιχνίδι. Επιπλέον ο Τάκης τιμωρείται με στέρηση δύο επάθλων.

Ένα νέο spoiler θέλει τους Μπλε να ζητούν την οριστική αποβολή του από το παιχνίδι καθώς δεν ανέχονται άλλο τέτοιου είδους συμπεριφορές από την πλευρά του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved