«Μαυρογιαλούρος»: Reunion για Κατακουζηνό, Γκαρσόνα Β και ταπεινό χαμομηλάκι - Φωτιά στο twitter
Media

«Μαυρογιαλούρος»: Reunion για Κατακουζηνό, Γκαρσόνα Β και ταπεινό χαμομηλάκι - Φωτιά στο twitter

Reunion για «Κατακουζηνο», «Γκαρσόνα Β» και «ταπεινό χαμομηλάκι» απόψε μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η ταινία «Μαυρογιαλούρος» έρχεται για να συνδέσει το χτες και το σήμερα με τις ατάκες να πέφτουν βροχή. Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, μια ανάσα πριν ανοίξουν οι κάλπες της 21 Μαίου, προσφέρουν άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό και μάλιστα μας έχουν και πολλές εκπλήξεις.

Το twitter υποκλίθηκε στην επανένωση του «Κατακουζηνού», με τη «Γκαρσόνα Β» και το ταπεινό «χαμομηλάκι» από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο Χάρης Ρώμας επέλεξε να παίξει ξανά μαζί με τη Μαρία Λεκάκη και την Καλλιρρόη Μυριαγκού με τις οποίες είχε να συναντηθεί τηλεοπτικά από το μακρινό 2000 που ολοκληρώθηκε η σειρά που προβάλλεται μέχρι και σήμερα στον ΑΝΤ1.

Λίγα λόγια για την ταινία
Ο Μίλτος Μαυρογιαλούρος, γόνος πολιτικής οικογένειας, πολιτεύεται στην περιφέρεια του θρυλικού θείου του Ανδρέα Μαυρογιαλούρου. Δεν γνωρίζει, όμως, τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη του, καθώς οι στενοί του συνεργάτες και η οικογένειά του προσπαθούν να τον αποπροσανατολίσουν. Με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει τι συμβαίνει πραγματικά ούτε στην πολιτική του περιφέρεια αλλά ούτε και στο ίδιο του το σπίτι. Η απότομη «προσγείωση» του Μίλτου, σε συνδυασμό με αναδρομές στο παρελθόν της εποχής που ήταν βουλευτής ο θείος του, θα τον οδηγήσει στο να πάρει δραστικές αποφάσεις τόσο στον πολιτικό όσο και στον ιδιωτικό του βίο.

Οι τηλεθεατές θέλησαν να σχολιάσουν στο twitter και μάλιστα θυμήθηκαν το επεισόδιο από τον «Κωνσταντίνου και Ελένης», ο Χαρτοπαίκτης. Η συνύπαρξη της «Ματίνας Μανταρινάκη» και της «Πέγκυς Καρρά» σε ένα τραπέζι όπου παίζουν χαρτιά έφερε στο μυαλό πολλών το θρυλικό σήριαλ του ΑΝΤ1.

Δείτε τα καλύτερα σχόλια:

Ο Χάρης Ρώμας, αποκάλυψε ύστερα από 24 χρόνια προβολής πως το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο βιβλίο Guinness ως σειρά που επί πολλά χρόνια προβάλλεται non stop.

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον Τηλεθεατή, μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη, τις παλιές ελληνικές ταινίες αλλά και για το λόγο που έχουν αγαπηθεί τόσο από το κοινό.

«Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβάλλεται κάθε μέρα, μπήκε στο βιβλίο Guinness ως σειρά που επί πολλά χρόνια προβάλλεται non stop. Ακολούθησε το «Καφέ της Χαράς». Με την ίδια λογική παίζει συνέχεια και κάνουμε πολύ μεγάλα νούμερα. Ακόμη παίζονται «Οι μεν και οι δεν», που είναι σειρά τριάντα χρόνια και βάλε. Είναι πολύ συγκινητικό», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved