Survivor All Star: Ξεσπά ο Σοϊλέδης για τον Καραγκούνια: «Τραμπουκίζει λεκτικά όλους τους παίκτες»
Media

Survivor All Star: Ξεσπά ο Σοϊλέδης για τον Καραγκούνια: «Τραμπουκίζει λεκτικά όλους τους παίκτες»

Survivor All Star: Τη δική του έντονη τοποθέτηση σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια που έχει μπει στο στόχαστρο των συμπαικτών του ακριβώς γι' αυτό τον λόγο κάνει ο Άρης Σοϊλέδης!

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ο οποίος έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό αφού κέρδισε ο Στάθης Σχίας πέρυσι στο μεγάλο έπαθλο, ξέσπασε μέσα από το Twitter εναντίον του άλλοτε συμπαίκτη του Τάκη Καραγκούνια, κάνοντας λόγο για τραμπουκισμό.

Συγκεκριμένα ο Άρης Σοϊλέδης, στο tweet που ανέβασε, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δύο τηλεοπτικές χρονιές Survivor τραμπουκίζει λεκτικά όλους τους παίκτες όλους τους ανθρώπους της παραγωγής χωρίς όρια σε εποχές που κατακεραυνώνουμε κάθε είδους bullying βρίζοντας σπίτια και οικογένειες. Βγάζει ανθρώπους εκτός εαυτού καθημερινά μπροστά και πίσω από κάμερα».

Είναι σαφές ότι αναφέρεται στον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα αυτές τις μέρες μετά τις έντονες αντιδράσεις του την ώρα των αγωνισμάτων ή στις καλύβες κατά τη συμβίωσή του με τους συμπαίκτες του.

Όπως μαθαίνουμε από τον Άγιο Δομίνικο, στο επεισόδιο που θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη, ο Τάκης σε ένα ματσάρισμα με τον Νίκο Μπάρτζη μόνο ξύλο δεν θα παίξουν καθώς η λύσσα του να κερδίσει τον αγώνα θα τον οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές.

Μάλιστα, λόγω αυτής της συμπεριφοράς του η παραγωγή θα τον αποβάλει προσωρινά από το παιχνίδι και θα τον απομονώσει από τους υπόλοιπους παίκτες οι οποίοι με τη σειρά τους θα ζητήσουν, σύμφωνα με νέο spoiler που έχουμε ακούσει, να αποβληθεί οριστικά από το παιχνίδι ο Τάκης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις αντιδράσεις των παικτών:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved