Μουζουράκης: Το μήνυμα στη Μπάρκα δύο μέρες πριν τον γάμο και η απάντησή της - «Θα έρθω»
Media

Μουζουράκης: Το μήνυμα στη Μπάρκα δύο μέρες πριν τον γάμο και η απάντησή της - «Θα έρθω»

O Πάνος Μουζουράκης έστειλε μήνυμα στη Δανάη Μπάρκα μετά το χαμό που προκάλεσε το βίντεό του στο YouTube λίγα 24ωρα πριν τον γάμο του

Ο Πάνος Μουζουράκης γύρισε ένα βίντεο στέλνοντας ένα μήνυμα στους δημοσιογράφους για τον γάμο του στις 27 Μαΐου.

Ο τραγουδιστής είπε: «Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμου 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ να μείνει εδώ αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή… Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που μία χάρη θα ήθελα να ζητήσω, μακριά από το ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω. Να κλάψω. Να νιώσω τη συγκίνηση, τη λαχτάρα» τόνισε ο τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «Πολύ θα είναι το άγχος και θα είναι παραπάνω, αν θα πρέπει να αρνηθώ μια δήλωση να σας κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω τους δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τους δικούς σας…. Κατανοώ ότι είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Κι αν παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω.

mouzourakis.jpg

Παρακαλώ, δεν σας ζητάω, να σας αγοράσω κουραμπιέ κι ένα ζεστό κακάο. Αν θέλεις να σε σέβονται, να σέβεσαι τους άλλους. Κι η επιθυμία μου να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε. Και πάλι δεν τρέχει αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείτε για ένα πλάνο και μια φωτό κάτω από το λιοπύρι. Εμείς κι αυτούς θα τους κεράσουμε, δημοσιογράφους, κάμερες και κρυμμένους παπαράτσι».

«Οι κουμπάροι θα είναι πέντε και όχι έξι» όπως γράφεται ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

«Ήθελα να κάνω κουμπάρο τον πατέρα Αντώνιο αλλά του φόρτωσαν σκάνδαλα και τραβάει μεγάλο ζόρι» πρόσθεσε στο βίντεο ο Πάνος Μουζουράκης.

panos.jpg

Το μήνυμα του Πάνου Μουζουράκη στο ”Πάμε Δανάη”

Ο καλλιτέχνης στο νέο του βίντεο απευθύνεται στην Δανάη και λέει: «Δανάη μου επειδή μου είπαν ότι σου άρεσε πολύ το βιντεάκι και θέλεις να το παίξεις στην εκπομπή σου και για κάποιο λόγο πρέπει να κάνω ένα άλλο βιντεάκι να το παίξεις θα κάνω ένα instructional. Λοιπόν, ανοίγεις το browser του υπολογιστή σου, μπαίνεις στο youtube, και στον χώρο αναζήτησης γράφεις στα ελληνικά την λέξη ”υπομνημονεύματα” κι έτσι μπορείς να παρακολουθήσεις εσύ η ίδια και οι τηλεθεατές σου το βιντεάκι που έφτιαξα για εσάς».

Με την Δανάη να απαντάει στο μήνυμα του Πάνου Μουζουράκη με ένα δικό της ποίημα: «Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Πάνου Μουζουράκη, κι εγώ το ερωτεύτηκα αυτό το ποιηματάκι. Πάνο μου, θα έρθω στο Άλσος σου, παράσταση να δω, να πω και στην μανούλα μου, πόσο την αγαπώ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved