IQ 160: Ένας νέος έρωτας γεννιέται! Ιωάννα και Αργύρης φιλιούνται!
Media

IQ 160: Ένας νέος έρωτας γεννιέται! Ιωάννα και Αργύρης φιλιούνται!

IQ 160: O Λαυρέντης προτείνει στην Πηνελόπη να αγοράσουν ένα σπίτι και να ζήσουν μαζί.

Παράλληλα, ο Αργύρης και η Ιωάννα βγαίνουν ραντεβού και δίνουν το πρώτο τους φιλί. Από την άλλη, η Πηνελόπη βρίσκει τη λύση σε μια νέα υπόθεση.

IQ-160-1.jpg

Η Πηνελόπη δέχεται τον όρο της Ιωάννας Ζησιμάτου να περάσει από αστυνομική εκπαίδευση και ξεκινάει μαθήματα. Έτσι, λοιπόν, ο αστυνόμος Σωτήρης Βογιατζής αναλαμβάνει να την εκπαιδεύσει. Όμως το γεγονός ότι η υπακοή στους κανόνες δεν αποτελεί και το πιο δυνατό σημείο του χαρακτήρα της πανέξυπνης συμβούλου κάνει τα πράγματα μεταξύ τους ιδιαίτερα δύσκολα. Σύντομα, ο εκπαιδευτής οδηγείται στην απελπισία και δεν ξέρει αν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Στο μεταξύ, η Πηνελόπη εξακολουθεί να είναι ζευγάρι με τον Λαυρέντη και η επανασύνδεσή τους πηγαίνει αρκετά καλά. Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή οδηγεί τον άντρα σε μία πολύ σοβαρή απόφαση. Συγκεκριμένα, ο Λαυρέντης προτείνει στην αγαπημένη του, που αντιμετωπίζει προβλήματα με το σπίτι της, να αγοράσουν ένα καινούργιο και να ζήσουν εκεί όλοι μαζί. Η Πηνελόπη, αν και δεν έχει καταφέρει να βγάλει εντελώς από το μυαλό της τον Αργύρη, παρόλο που οι δυο τους βρίσκονται πλέον σε απόσταση, δέχεται την πρόταση και κάνει σχέδια για την κοινή τους ζωή. Λίγες ημέρες αργότερα, ένας νέος έρωτας φαίνεται ότι πηγαίνει να γεννηθεί στα γραφεία της Αστυνομίας μεταξύ της Ιωάννας και του Αργύρη. Μετά την επίλυση μιας δύσκολης υπόθεσης, η επιθεωρήτρια προσκαλεί τον αστυνόμο να βγουν οι δυο τους εκτός υπηρεσίας, προκαλώντας του μεγάλη έκπληξη. Αν και είναι πολύ συγκρατημένος, αποδέχεται ευγενικά την πρότασή της. Μάλιστα, η συνάντησή τους πηγαίνει καλύτερα από όσο φαντάζονταν, αφού στο τέλος της βραδιάς καταλήγουν να φιλιούνται...

IQ-160-2.jpg

Η Πηνελόπη δίνει ρεσιτάλ... ευφυΐας

Στην Αστυνομία φτάνει μία νέα υπόθεση και όλοι βρίσκονται υπ’ ατμόν. Για την ακρίβεια, μία ηλικιωμένη γυναίκα τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση και αναφέρει ότι είδε να γίνεται μπροστά στα μάτια της μία δολοφονία. Η ομάδα αναλαμβάνει να ερευνήσει τους ισχυρισμούς της, όμως, όταν οι αστυνομικοί πηγαίνουν στο σπίτι της για να της πάρουν κατάθεση, εκείνη αρνείται ότι τους τηλεφώνησε. Ακολουθεί μία ανατρεπτική εξέλιξη, που θορυβεί τις Αρχές, καθώς ύστερα από λίγες ημέρες η εν λόγω γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη. Η ομάδα προσπαθεί να εξιχνιάσει τον θάνατό της και η Πηνελόπη κάνει τη δική της έρευνα για τη γυναίκα. Από τα όσα μαθαίνει, αποκαλύπτεται ότι το ηλικιωμένο θύμα βρισκόταν σε αρχικό στάδιο της νόσου Αλτσχάιμερ. Παράλληλα, η σύμβουλος οδηγείται στο συμπέρασμα ότι ο φόνος στον οποίο αναφερόταν έγινε πριν από πενήντα χρόνια. Το μοναδικό στοιχείο που έχει στα χέρια της η Αστυνομία είναι ένα ματωμένο φόρεμα εκείνης της εποχής. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει την Πηνελόπη από το να καταφέρει να εξιχνιάσει και αυτή την υπόθεση. Με όπλο της το IQ 160 που διαθέτει και βασισμένη μόνο σε αυτό το στοιχείο, βρίσκει τη λύση τόσο στον πρόσφατο φόνο της ηλικιωμένης αλλά και σε εκείνον που συνέβη στο μακρινό παρελθόν, δίνοντας ένα μοναδικό ρεσιτάλ… ευφυΐας.

■ Γκεστ: Στον ρόλο του Σωτήρη Βογιατζή ο Αντώνης Κράμπας, της Ναταλίας Δήμου η Καίτη Μανωλιδάκη, της Αγνής Χωραφά η Εβελίνα Αραπίδη, του κυρίου Ιορδάνου ο Φοίβος Συμεωνίδης και της Σύλβιας Κομνηνού η Εύρη Σωφρονιάδου.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved