MasterChef: Αποχώρησε ο Γιώργος Πορφύρης
Media

MasterChef: Αποχώρησε ο Γιώργος Πορφύρης

MasterChef: Βραδιά αποχώρησης ήταν η αποψινή στο ριάλιτι μαγειρικής του Star και αυτός που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος Πορφύρης.

Γιώργος Πορφύρης, Άγγελος και Αλέξανδρος φόρεσαν τις μαύρες ποδιές προσπάθησαν να αντιγράψουν ένα άριστα εκτελεσμένο πιάτο, για να εξασφαλίσουν μια θέση στην τελική τετράδα του MasterChef 2023.

Ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους έφτασε στο τέλος του και οι τρεις παίκτες πρόσφεραν τα πιάτα τους με μοσχαρίσια γλυκάδια με κρέμα καρότου στους κριτές και τον guest chef, Βασίλη Μουρατίδη.

masterchef.jpg

Ο πρώτος που κατάφερε να ανέβει στον εξώστη ήταν ο Άγγελος ο οποίος συγκέντρωσε 36 βαθμούς, ακολούθησε ο Άγγελος με 32 βαθμούς και ο Γιώργος Πορφύρης με μόλις 28 βαθμούς ήταν αυτός που είδε την πόρτα της εξόδου από το MasterChef.

«This is the end chefs. Ήταν η δεύτερη φορά. Δεν πίστευα ότι θα το ξαναζούσα, αλλά να πώς τα φέρνει η ζωή. Θα μου λείψει το παιχνίδι, εικόνες και γεύσεις. Θα ήθελα να δω στον τελικό τη Μαρία Μπέη και τον Αλέξανδρο. Θα ήθελα να το κερδίσει η Μαρία. Σίγουρα ήθελα παραπάνω. Στόχος μου ήταν ο τελικός, αλλά δεν θέλω να το βλέπω εγωιστικά. Μέχρι εδώ ήταν το MasterChef για μένα. Φεύγω γεμάτος και με χαμόγελο», είπε φεύγοντας ο Γιώργος Πορφύρης.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved