Θάλεια Ματίκα: «Βλέποντας τα πρώτα επεισόδια του Όρκου, έκλαψα…»
Media

Θάλεια Ματίκα: «Βλέποντας τα πρώτα επεισόδια του Όρκου, έκλαψα…»

Η Θάλεια Ματίκα μπήκε στα παπούτσια της Μαριτίνας Απέργη, μιας γυναίκας που γεννάει νεκρό το παιδί της, ενώ λίγο αργότερα παρακολουθεί τον άντρα της να κατηγορείται για εμπόριο οργάνων και οι τηλεθεατές της χώρας υποκλίνονται στο ταλέντο της.

Η ηθοποιός σε ένα διάλειμμα από τα απαιτητικά γυρίσματα του «Όρκου» μιλά για το ευαίσθητο θέμα της σειράς που συγκλονίζει, όπως και τα θεατρικά της σχέδια.

  • Το έμπειρο -πλέον- τηλεοπτικό κοινό αναφέρει συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ο ρόλος της Μαριτίνας είναι σίγουρα ο ρόλος της ζωής σας!

«Ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα λόγια που γράφουν οι τηλεθεατές, όμως θα ήθελα να τονίσω πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει αφενός να έχεις το κατάλληλο σενάριο και τους κατάλληλους συναδέλφους και αφετέρου την κατάλληλη ομάδα παραγωγής. Η τηλεόραση είναι ένα ομαδικό σπορ, άρα δεν γίνεται να χρεωθώ την επιτυχία μόνη μου».

  • Εκτός από το να λέει για το μεγαλείο της ερμηνείας σας, το κοινό κλαίει σε κάθε επεισόδιο.

«Και εγώ βλέποντας τα δύο πρώτα επεισόδια και παρόλο που ήξερα τι θα δω, έκλαψα. Νομίζω πως σε αυτή τη σειρά η Τίνα Καμπίτση έχει κεντήσει, δεν έχει γράψει απλά ένα σενάριο. Έχει κάνει τρομερή δουλειά. Αρκεί να σας πω πως όταν πήρα στα χέρια μου την πλοκή για πρώτη φορά, διάβαζα συνέχεια τα παρακάτω για να δω πού πάει αυτή η ιστορία. Σε περιπτώσεις πάντα διαβάζω δύο πρώτα επεισόδια. Το σενάριο έτρεχε και αυτό σημαίνει πως αν αποδοθεί σωστά, θα έχει μεγάλη επιτυχία η σειρά.

Έχουμε ωστόσο την τύχη να έχουμε έναν εξαιρετικό σκηνοθέτη, τον Χρίστο Γεωργίου. Έχω συγκινηθεί με τη δουλειά που κάνει εκείνος και όλη η ομάδα του φυσικά. Είναι κινηματογραφικό το αποτέλεσμα...».

  • Η Μαριτίνα ήδη έχει περάσει 40.000 κύματα...

«Και λίγα λέτε. Η σειρά τρέχει με απίστευτο ρυθμό και η ηρωίδα μου θα συνεχίσει να μην περνάει καλά, να μην είναι καλά».

  • Οι πληροφορίες μας λένε πως ενώ έχει έρθει κοντά με τον Νικήτα, κάτι παθαίνει εκείνος και αναγκάζεται η Μαριτίνα να τον πάει στον Φίλιππο.

«Έτσι γίνεται όντως αλλά δεν θα πάει καλά ούτε αυτό. Υπάρχει ανατροπή και λυπάμαι γι' αυτό. Ο Γιώργης Τσαμπουράκης που υποδύεται τον Νικήτα είναι ένας υπέροχος συνάδελφος και λυπάμαι για τη θέση που θα βρεθεί».

  • Τα σπόιλερ λένε ότι ο Νικήτας θα πεθάνει στο χειρουργικό τραπέζι του Φίλιππου Ραζή.

«Ο Νικήτας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα στους ήρωες της σειράς. Για περισσότερα σπόιλερ μάλλον πρέπει να απευθυνθείτε στην Τίνα Καμπίτση».

  • Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο έρωτας της Μαριτίνας και του Φίλιππου δεν έχει χαθεί. Ακόμα και αν ο Νικήτας βρεθεί νεκρός εξαιτίας εκείνου.

«Η σχέση αυτή είναι πολύ γερά δομημένη. Δεν μπορεί να τελειώσουν όλα τόσο εύκολα», είπε η Θάλεια Ματίκα στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved