Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του δεύτερου αυτοκινήτου που δίνει ο Ατζούν
Media

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του δεύτερου αυτοκινήτου που δίνει ο Ατζούν

Survivor All Star spoiler: Απόψε θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα ενδιαφέρον επεισόδιο με τις περιπέτειες των παικτών στον Άγιο Δομίνικο στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας μπορεί να έφυγε αλλά φαίνεται ότι άφησε παρακαταθήκη.

Η επιθυμία του για το νικητή άναψε φωτιές στον Άγιο Δομίνικο που δεν έχουν σβήσει ακόμα. Κι ενώ οι Survivors περίμεναν πως η εβδομάδα τους θα ξεκινούσε με το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει απόψε ένα μεγάλο έπαθλο!

Ένα ακόμα αυτοκίνητο περιμένει το νικητή και όλοι δείχνουν να χαίρονται, ελπίζοντας πως θα έχουν την τύχη που είχε ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος πριν από λίγες μέρες ήταν ο νικητής του πρώτου αυτοκινήτου που έθεσε ως έπαθλο ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Όλοι οι παίκτες θα ριχτούν και πάλι με φόρα και δυναμισμό στη μάχη όμως ο τραυματισμός του Νίκου Μπάρτζη θα παγώσει τους πάντες... Θα μπορέσει άραγε να συνεχίσει;

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο η νίκη θα είναι... γένους θηλυκού αυτή τη φορά η οποία μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να πάρει μαζί της για να απολαύσουν το δεύτερο έπαθλο μετά το αυτοκίνητο και άλλους τέσσερις συμπαίκτες της.

Όπως μαθαίνουμε, η μεγάλη νικήτρια θα θελήσει να πάρει μαζί της την καλή της φίλη Στέλλα και θα ακολουθήσουν στις επιλογές της ο Μάριος Πριάμος και ο Ηλίας Μπόγδανος. Όσο για τον τέταρτο που θα απολαύσει το έπαθλο μαζί με τη νικήτρια, θα υπάρξει κλήρωση ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη και τελικά ο Γιώργος θα είναι αυτός που θα ακολουθήσει.
Δείτε ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου αυτοκινήτου που δίνει φέτος ο Τούρκος παραγωγός:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved