Σπύρος Παπαδόπουλος στο gossip-tv: «Ο πρώτος κύκλος του Κάνε ότι κοιμάσαι μου αφήνει σπουδαία γεύση»
4585325
Media

Σπύρος Παπαδόπουλος στο gossip-tv: «Ο πρώτος κύκλος του Κάνε ότι κοιμάσαι μου αφήνει σπουδαία γεύση»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος επέστρεψε και πάλι στην ΕΡΤ μέσα από έναν ρόλο αδιαπραγμάτευτα συγκλονιστικό και ίσως από εκείνους που ο ίδιος θα ήθελε να γράψει φινάλε στη μικρή οθόνη.

Ο ήρωας του ο Νικόλας στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι που απόψε ρίχνει αυλαία με ένα διπλό ανατριχιαστικό επεισόδιο, είναι εκείνος που του αφήνει στη μνήμη σκηνές ανεξίτηλες.

«Πολλές σκηνές που έχουν μείνει ανεξίτηλες», θα πει και δεν θα ξεχωρίσει καμία αφού όλες ήταν για εκείνον "δυνατές".

papadopoulos-(2).jpg

Ωστόσο επειδή είχα την ευκαιρία και την τύχη να δω το τελευταίο επεισόδιο στο θερινό σινεμά «Αμαρυλλίς», σε μια αποκλειστική προβολή πριν παιχτεί στην τηλεόραση, η σκηνή εκείνη που θα φέρει συγκίνηση και ρίγος στο τηλεοπτικό κοινό δεν είναι από άλλη από το τελευταίο λεπτό του αποψινού επεισοδίου.

Αμέσως μετά το τέλος της προβολής ο ηθοποιός μίλησε στο gossip-tv για το φινάλε του πρώτου κύκλου αλλά και για τους λόγους που επέλεξε αυτή τη σειρά για την τηλεοπτική του επιστροφή.

1685296928954-994955779-papadopoulos-(1).jpg

Σπύρος Παπαδόπουλος

«Αυτός ο πρώτος κύκλος μου αφήνει μια γεύση σπουδαία. Καταρχάς είχαμε στα χέρια μας ένα εξαιρετικό κείμενο και είχαμε και μια ΕΡΤ πολύ τολμηρή για να επιχειρήσει ένα τέτοιο πράγμα, γιατί χρειάζεται τόλμη καθώς μιλάμε για σημερινά φλέγοντα ζητήματα. Και φυσικά την ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Νομίζω πως αν δεν είχε πάει κάτι καλά, δεν θα είχαμε δικαιολογία γιατί ό, τι ζητήσαμε το είχαμε και από την παραγωγή και από όλους. Εμείς το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν ό,τι μπορούμε καλύτερο», λέει και εξηγεί πως αυτοί οι δυο λόγοι ήταν εκείνοι που τον έκαναν να πει το «ναι» σε αυτή την εξαιρετική παραγωγή.

papadopoulos-(3).jpg

«Απόλυτα το λέω πως αυτοί ήταν οι λόγοι που το έκανα. Οι απόλυτοι λόγοι. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάω –τόσα χρόνια που έχω να κάνω κάτι – σε ένα πράγμα που είναι καλούτσικο και «άντε γρήγορα παιδιά γιατί δεν μας παίρνει ο χρόνος και τέτοια». Ε… μετά από τόσα χρόνια να φυλάω και μια πολυτέλεια για τον εαυτό μου», αποκάλυψε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved