Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Άγης μαθαίνει ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Άγης μαθαίνει ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Άγης μαθαίνει ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας κι αποφασίζει να το κρατήσει κρυφό. 

Η Πιπίτσα αποκαλύπτει ότι έφαγε σχεδόν όλα τα χρήματα που τους έχει δώσει ο Πάρης, κάνοντας τον Μάρκο έξαλλο. Η Αμαλία, με την βοήθεια του Άγη, πείθεται να πάρει μια απόσταση από τον Παράδεισο και ζητά από τον Ντίνο και την Μιράντα άδεια άνευ αποδοχών.

paradeisos-(2).jpg

Ο Πάρης και η Γεωργία ανακαλύπτουν ποιος κρύβεται πίσω από τις βρισιές στον τοίχο του σπιτιού της. Ο Χριστόφορος προτείνει στον Άγη να ξεκινήσει δουλειά στην τράπεζα και τον βάζει σε σκέψεις. Η Ματούλα επισκέπτεται τον Θανάση για να του ζητήσει να μην πει τίποτα στην Αμαλία.

1685297606908-400910588-paradeisos-(10).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η συνεχόμενη πίεση που ασκεί ο Χριστόφορος στην Αμαλία να εγκαταλείψει τη δουλειά της σε συνδυασμό με ένα περιστατικό που λαμβάνει χώρα στον Παράδεισο βάζει την Αμαλία σε σκέψεις… Ο Άγης αποφασισμένος να μάθει ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας, πιέζει την Βικτώρια να πει επιτέλους την αλήθεια… Η φυλάκιση του Αποστόλη φαίνεται να έκανε καλό και στον Πάρη και στην Όλγα, ο οποίοι επιτέλους ανέπνευσαν…

paradeisos-(1).jpg

Ο Πάρης αρχίζει να δένεται όλο και περισσότερο με την Γεωργία και να νοιώθει αισθήματα για εκείνη που δεν περίμενε να ξανά νοιώσει... Η Όλγα απ’ την άλλη κάνει το πρώτο της ραντεβού με τον Σωτήρη… Η Ζαχαρούλα με αφορμή το καινούριο σχέδιο που οργανώνουν για να βρεθούν ο Πασχάλης με την Τζένη μόνοι τους, ζητάει τη βοήθεια του Βύρωνα… Η πράξη της όμως αυτή, θα της δημιουργήσει πολλά προβλήματα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved